2023-2024 sezonunu Bundesliga'da Hoffenheim'da geçiren Wout Weghorst'un takımı Burnley, İngiltere Premier Lig'de küme düşmüştü. Championship'te forma giymek istemediği bilinen santrfor oyuncusu, kısa bir dönem forma giydiği ülkemize yeniden geri dönmeye hazırlanıyor. Süper Lig'in dev ekibi, bu transferde mutlu sona çok yaklaştı.

WOUT WEGHORST, TRABZONSPOR İLE ANLAŞTI

Santrfor pozisyonu için geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu transferinde hala mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, rotayı Wout Weghorst'a çevirmişti. Bordo-mavili ekip, bu transferi bitirmeye oldukça yaklaştı. Fırtına, 1.97'lik golcü ile anlaşmaya vardı. Burnley ile görüşmelerini sürdüren Süper Lig ekibinin en geç salı gününe kadar transferi bitirip Weghorst'u Türkiye'ye getirmek istediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA FARKINI ORTAYA KOYMUŞTU

Wout Weghorst, 2022-2023 sezonu başında kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olmuştu. Kartal'da yalnızca 6 ay forma giyen başarılı oyuncu, bu süreçte 18 maça çıkmış ve 9 gol, 4 asist ile takımının öne çıkan ismi olmayı başarmıştı. Weghorst, Manchester United'ın teklfinin ardından siyah-beyazlılardan ayrılarak yeniden Premier Lig'e dönmüştü.

Editör: Bedirhan Altundağ