Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde eşi Wanda Nara ile ayrıldıktan sonra şimdi de sağlık sorunları nedeniyle gündeme geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla dikkat çeken Icardi, bu kez gerçekten yataklara düştü.

Icardi'nin paylaşımında, yorgun ve bitkin hali dikkat çekerken, paylaşımına "Bazen hayat üst üste gelir, ama bu da geçecek" notunu ekledi. Bu paylaşım, taraftarları ve sevenleri arasında endişeye yol açtı. 

Wanda Nara Icardi'yi yataklara düşürdü - Resim : 1

Wanda Nara ile yaşadığı ayrılık sonrası dikkat çeken Mauro Icardi, bu kez sağlık nedenleriyle gündemde. Ancak bu seferki durumu, onu sahalardan uzak tutacak bir hastalık değil, performansını artırmak için kullandığı özel bir tedavi yöntemi.

Icardi’nin sosyal medya paylaşımında yattığı yerin aslında taşınabilir bir hiperbarik oda olduğu öğrenildi. Bu kapalı ortam, normal atmosfer basıncının üzerinde saf oksijen solunmasını sağlayan bir tedavi odası. Hiperbarik oksijen tedavisi olarak bilinen bu yöntem, futbolcuların fiziksel kondisyonlarını artırmak, yaralanmalarını hızla iyileştirmek için kullanılan modern bir teknik olarak kabul ediliyor. 

NFL oyuncuları arasında popüler olan bu mucizevi uyku odası, Icardi’nin de performansını en üst seviyede tutmak için tercih ettiği yöntemlerden biri. İçerisinde, ortalamanın 1-3 katı daha büyük hava basıncında %100 oksijen solunarak uygulanan bu tedavi, futbolcuların sahalardaki üstün performanslarını korumalarına yardımcı oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ