2 ay önce Yaşam

Bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar yükselecek mi, yoksa düşecek mi? Yağış bekleniyor mu? Aşırı sıcaklarla mücadele eden vatandaşlar bu soruların yanıtlarını araştırırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminini açıkladı. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülürken, bazı bölgelerde yağışlar görülebilir. İşte il il son dakika hava durumu tahmini...

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin şehadeti sebebiyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiğini bildirdi. Gazeteci İsmail Saymaz konuyla ilgili konuştu ve 'Cumhurbaşkanı, o an muhabbet beslediği kim varsa milli yas ilan ediyor.' dedi.

2 ay önce Amatör Lig

Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor’ da görev yapan teknik direktör Hüseyin Özcan’a yeni sezon öncesi teklif yağıyor.

2 ay önce Ekonomi

SON DAKİKA| SGK, en düşük emekli aylığı farklarının ödeneceği tarihi açıkladı. Buna göre en düşük emekli aylığının farkı 7 Ağustos Çarşamba günü hesaplara yatırılacak.

2 ay önce Gündem

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye'de Instagram'a getirilen erişim engeline yönelik eleştirilerde bulundu. Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından 'Günümüzde Instagram’ı kapatan bir ülke, 3. Dünya ülkesidir. Utanın, utanın...' dedi.

2 ay önce Ekonomi

Yatırım amaçlı olarak alınan altının fiyat listesinde son durum ne? 2 Ağustos Cuma günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.613 TL - satış 2.652 TL, çeyrek altın da alış 4.256 TL - satış 4.326 TL ve altının ons fiyatı 2.465'ten işlem görüyor.

2 ay önce Özel Haberler

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Akdeniz'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 25.8 kilometre olarak açıkladı.

2 ay önce Gündem

ASAL Araştırma, en beğenilen siyasetçi anketinin Temmuz sonuçlarını açıkladı. Araştırma, 26 ilde 10-17 Temmuz tarihleri arasında 18 yaş ve üzeri toplam 2000 kişiyle gerçekleştirildi.

2 ay önce Gündem

Sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemenin Meclis'ten geçerek yasalaşmasının ardından, Meclis'teki oylama sonrası verilen poz sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Ünlü oyuncu Berna Laçin, vekillerin bu pozunu paylaşarak, "Utançla hatırlanacaksınız, lanetlisiniz" şeklinde sert bir yorumda bulundu. Bu paylaşımdan dolayı Laçin hakkında, 'Türkiye Büyük Millet Meclisini Alenen Aşağılama' suçundan resen soruşturma başlatıldı.

2 ay önce Spor

Çinli sporcular Chen Yuxi ve Quan Hongchan, kadınlar senkronize 10 metre platform dalış etkinliğinde sergiledikleri mükemmel senkronize atlayışlarla izleyenleri büyüledi.