2 ay önce Keşfet

Ünlü tasarruf ve yatırım danışmanı Mert Başaran, X hesabını kapattığını, bundan sonra paylaşımlarına YouTube ve Instagram üzerinden devam edeceğini açıkladı. Başaran'ın 'Selpak alıp yarısını kesip, yarısını kullanacaksın' sözlerine Prof. Dr. Özgür Demirtaş da bu sözlere tepki göstermişti.

2 ay önce Gündem

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, Meclis kapalıyken dokunulmazlığının kaldırılması için dilekçe vermesi, Gazeteci Deniz Zeyrek tarafından eleştirildi. Zeyrek, Soylu'nun bu hamlesine sert tepki göstererek, "Aklımızla dalga geçiyorlar. Bu tür adımlar tamamen bir 'show business' parçası," ifadelerini kullandı. Zeyrek, Soylu'nun dilekçesinin samimiyetten uzak olduğunu ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir girişim olarak değerlendirdi.

2 ay önce Gündem

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Olayla ilgili konuşan Şener, "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş" dedi.

2 ay önce Spor

Paris 2024'teki madalya ümidimiz Sürmeneli, Polonyalı rakibini yenerek çeyrek finale kaldı

2 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İtfaiyesi'ne yapılacak 2 bin 300 personel alımı için 4 yıl önce başlatılan sürecin hala onaylanmamasını sert bir dille eleştirdi. İmamoğlu, durumu "Bürokratik engellemelerin hizmetin önüne geçmesi büyük bir gariplik, büyük bir zavallılık" olarak nitelendirdi.

2 ay önce Gündem

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'Halk TV’nin fütursuz yayınları hakkında inceleme başlatılmıştır' açıklaması yaptı. Şahin, gerekçe olarak da Halk TV'nin İsrail yayınından bir kesiti gösterdi. 'Filistin’in haklı davasını savunanların, Gazzeli çocuklar katledilmesin diye mücadele edenlerin zalimce şehit edilmesinden rahatsız olmayan, aksine failleri savunan yayıncı zihniyeti kabul etmemiz mümkün değildir.' dedi.

2 ay önce Kültür Sanat

Barış Arduç ve Hande Erçel’i buluşturan Rüzgara Bırak filminin çekimleri bitti. Filmin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Ceylan Naz’ın yazdığı, Engin Erdem’in yönettiği film Netflix'te yayınlanacak.

2 ay önce Spor

Galatasaray ve Beşiktaş Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Süper Kupa maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

2 ay önce Gündem

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürmesinin ardından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderildi.

2 ay önce Keşfet

Süper Lig devi Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Gösterdiği performansla birçok dünya devini peşine takan milli golcünün yeni takımı sonunda belli oldu. İşte detaylar...