2 ay önce Sağlık

Yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti olan dondurma, sıcak havaların etkisiyle tezgahlarda ve market raflarında daha fazla yer buluyor. Ancak, bu serinletici lezzeti tüketirken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var. Dondurma satın alırken uygun koşullarda saklandığından ve üretildiğinden emin olunmalı. Aksi takdirde, yüzeyde buzlanma veya kristalleşme oluşabilir, bu da lezzet ve kalite kaybına neden olabilir.

2 ay önce Ekonomi

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika haberi. BOTAŞ'ın internet sitesinde Ağustos'ta geçerli olacak sanayi ve mesken abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife tablosu yayımlandı. Konutlarda kullanılan doğalgaza 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yapıldı. Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 12 bin lira olarak duyuruldu. İşte detaylar..

2 ay önce Spor

Beşiktaş Kulübü, Hırvat futbolcu Ante Rebic'le sözleşmesini fesh ettiğini açıkladı.

2 ay önce Sağlık

Van'da sol kol ve bacağında yaşadığı güç kaybı nedeniyle başvurduğu hastanede beyninde tümör tespit edilen hasta, 6 saatlik ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.

2 ay önce Özel Haberler

Kötü ağız sağlığı sebebiyle gerçekleşen diş erozyonunun ne yazık ki geri dönüşü yok. Bu sebeple almanız gereken bazı önlemler bulunuyor. Peki daha uzun süre sağlam dişlerle devam etmek için neler yapabilirsiniz?

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar senkronize 10 metre platform atlamada Çin Milli Takımı, altın madalya kazandı.

2 ay önce Sağlık

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümü öncülüğünde geliştirilen "Yapay zeka destekli tanı uygulaması" ile karaciğere kitle lezyon tanısı konulmaya başlandı.

2 ay önce Ekonomi

Emeklilere yönelik yeni bir fırsat Ziraat Bankası'ndan geldi. Banka, emekli maaşlarını kendi bünyesine taşıyan müşterilerine ücretsiz HGS etiketi sunarak, otoyol ve köprü geçişlerinde ödedikleri ücretleri sıfırlıyor. Bu kampanya ile emekliler, HGS etiketlerini ücretsiz olarak alabilecek ve yıllık geçiş masraflarından tasarruf edecekler.

2 ay önce Gündem

Hırvatistan'daki itfaiyeciler, hayatlarındaki en zor günleri yaşıyor. Kuzey Makedonya ise orman yangınlarına karşı NATO'nun yardım etmesi gerektiğini söyledi. Bölgedeki felaketin boyutları sürekli artıyor.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye'nin turizm geliri, yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,8 artarak 14 milyar 875 milyon 518 bin dolar oldu.