2 ay önce Gündem

Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü olan Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına atandıktan sonra ilk icraatını Kapalıçarşı'da gerçekleştirdi.

2 ay önce Yaşam

Sinop'ta sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Boyabat ilçesinde bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte uçurumdan aşağı yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralanırken kaza anında yaralılardan biri canlı yayındayken o görüntüler kameraya yansıdı.

2 ay önce Özel Haberler

AC Milan, Tammy Abraham için AS Roma ile temasa geçti. Kırmızı-Siyahlılar, önümüzdeki sezon hücum hattında 1'den fazla forvetle mücadele etmeyi düşünüyor. Bu sebeple Abraham transferi önemli görülüyor...

2 ay önce Özel Haberler

Juventus, Atalanta'ya Teun Koopmeiners için 45 milyon euroluk ilk teklifini sundu. Oyuncu zaten İtalyan ekibiyle anlaşmıştı. Şu anda iki kulüp arasındaki pazarlıkların bitmesini bekliyor.

2 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Lille, Pierre Lees-Melou transferi için Brest Kulübü'ne 4 milyon euro önerdi. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Oyuncu ise Lille forması giymeye çok sıcak bakıyor.

2 ay önce Keşfet

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester City'nin Norveçli forveti Haaland, sıkışık fikstürden şikayet ederken Avrupa Şampiyonası'nı örnek gösterdi. Yıldız isim, EURO 2024'te oyuncuların yorgunluktan ayakta zor durduğunu söyledi.

2 ay önce Özel Haberler

İsviçreli yıldız Granit Xhaka, "Arsenal'den Bayer Leverkusen'e transfer olmak; geriye doğru bir adım atmak değildi. İki adım ileriye gitmekti" diyerek eski takımına taş attı. Xhaka, ilk sezonunda şampiyonluk yaşamıştı.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Liverpool, PSV forması giyen Joey Veerman ile ilgileniyor. 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için en az 40 milyon euro istenmesi bekleniyor. Kırmızılar, pazarlık masasına oturacak.

2 ay önce Magazin

Uzun süredir Hollandalı Mike Schrama ile aşk yaşayan Karsu, evlendi. Evinde davul ve zurna eşliğinde çıkan Karsu, eşiyle karşılıklı halay çekmeyi de ihmal etmedi. Karsu, Kahramanmaraş depreminde akrabalarını kaybetmiş, katıldığı programda 'Özümle meşgul değildim, dışardakiyle meşguldüm. Depremden sonra farkına vardım ki hiçbir şey umrumda değil, masada çiçek olmazsa olmasın, insanları istiyorum... Aliye Halam vardı, kına gecemi o yapsın istemiştim; o yok şimdi mesela...' demişti.