Akrabalarından 17 kişiyi büyük Kahramanmaraş depreminde toprağa veren şarkıcı Karsu evlendi. Uzun süredir Hollandalı Mike Schrama ile aşk yaşayan ve 10 gün önce geleneklere uygun şekilde kına gecesi yapmıştı. İki gelinlik giyen şarkıcı düğününü de geleneklere bağlı şekilde gerçekleştirdi ve evinden davul ve zurna eşliğinde çıktı. Eğlenceli kimliğiyle tanınan Karsu, Hollandalı aşkıyla karşılıklı oynamayı da ihmal etmedi. 

TELEVİZYONA BAKAMADIM

Karsu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati'ye konuk olduğunda akrabalarının enkaz altında olduğu zamanı anlatırken: "Evde ağlamak mı bağırmak mı? Bazen kafamı bazen duvara vurmayı istedim! Öyle bir şey içindeydik ki ailecek, halam yaşıyor mu, nenem yaşıyor mu, kuzenim enkazın altından çıkacak mı? Türkiye bunu televizyondan izlerken, ben televizyon bakmadım zaten... Yapamadım..." cümlelerini kurmuştu. 

KINA GECEMİ ALİYE HALAM YAPSIN İSTEMİŞTİM

Karsu, düğününü anlatırken gözyaşlarına boğulmuş: 'Özümle meşgul değildim, dışardakiyle meşguldüm. Depremden sonra farkına vardım ki hiçbir şey umrumda değil, masada çiçek olmazsa olmasın, insanları istiyorum... Aliye Halam vardı, kına gecemi o yapsın istemiştim; o yok şimdi mesela... En önemli şey insanlar... Ve küçük şeyler... Artık küçük şeylerden mutlu oluyorum...'

Kaynak: DEMET SAROVA