2 ay önce Dünya

İsrail yönetiminin, Beyrut ve Tahran'daki saldırıların ardından bölgede yaşanan gerilim nedeniyle ülkenin kuzeyini uçuşlara kapattığı bildirildi.

2 ay önce Dünya

Dün gece, dünya genelinde İsrail'in gerçekleştirdiği hava saldırıları geniş yankı uyandırdı. İsrail ordusu, Golan Tepeleri'ne yönelik bir saldırının ardından, misilleme olarak Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güney bölgelerini hedef aldı. Bu saldırı sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 74 kişinin ise yaralandığı bildirildi. İsrail'in saldırıda hedef olarak gösterdiği Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükr, bu saldırıdan sağ kurtulmayı başardı.

2 ay önce Gündem

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’ye düzenlenen suikast sonrası Ankara'dan açıklama geldi. Dışişleri Bakanlığı, "Bu saldırı, Gazze’deki savaşı bölgesel boyuta yayma hedefi taşımaktadır" dedi.

2 ay önce Keşfet

Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal, kan kanseri nedeniyle hayata veda etti. Dostlar Tiyatrosu'nun resmi hesabından yapılan veda mesajı paylaşımı ise yürek burktu.

2 ay önce Gündem

CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün sunduğu programda ilginç bir diyalog yaşandı. Programın konuklarından Doğu Perinçek'e, şarkıcı Simge Sağın'ın Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye aşık olup olmadığı soruldu. Perinçek, bu soruya net bir yanıt vererek, "Aşk hayatıyla ilgilenmiyorum," dedi."Ama şunu söyleyebilirim, Icardi karakterli biri."

2 ay önce Dünya

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinde iki aşiret arasında çıkan silahlı çatışmalarda 43 kişi hayatını kaybetti

2 ay önce Gündem

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Malatya Yeşilyurt 'ta 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 07.10'da gerçekleşen deprem, kısa sürede bölgede paniğe neden oldu

2 ay önce Yaşam

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde husumetli olduğu 2 şahsı öldüren şahıs intihar etti. Olayda seken kurşunların hedefi olan bir şahıssa bacağından yaralandı.

2 ay önce Gündem

son dakika| Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda uğradığı saldırıda öldürüldü.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United oyuncuları, Ruud van Nistelrooy'u övgüler yağdırıyor. Hollandalı futbol efsanesinin, idmanlarda hem hücumcuları hem de savunma oyuncularını çok iyi eğittiği öğrenildi.