2 ay önce Ekonomi

Almanya'nın önde gelen ekonomik düşünce kuruluşlarından Ekonomi Araştırma Enstitüsünün (Ifo) Anketler Merkezi Müdürü Klaus Wohlrabe, "Alman ekonomisi krize saplandı." ifadesini kullandı.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye'de elektrik abonesi sayısı mayısta geçen yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 1,89 artarak 50 milyon 41 bin 745'e yükseldi.

2 ay önce Eğitim

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İlçe Birliği Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu eleyerek bir üst tura yükseldi. Sarı-lacivertliler iki ayaklı oynanan maçta toplam skorda 6-4 önde tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'nde tur atmaya hak kazandı. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi ise belli oldu. İşte ayrıntılar..

2 ay önce Dünya

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği saldırıdan sonra yaptığı açıklamada, “Hizbullah ve İsrail arasında savaş kaçınılmaz değil” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye'de yüzlerce banka şubesi ardı ardına kapatıldı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından yayımlanan rapora göre, Haziran 2024 itibarıyla şube sayısı bir önceki yılın aynı çeyreğine göre 177 adet azalarak 9.461'e düştü. Şube dışı alternatif dağıtım kanallarının gelişmesi ve mobil bankacılığa olan talebin artması, bu kapanışların ana nedenleri arasında gösteriliyor.

2 ay önce Dünya

New York'taki göçmen barınağının yakınında çıkan silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili en az 2 adamı arıyor. Şu ana kadar herhangi bir tutuklama yapılmadı.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile karşı karşıya geldi. İlk maçı 4-3 kazanan sarı lacivertliler Kadıköy'deki rövanş karşılaşmasında Lugano'yu ile 2-1 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

2 ay önce Yaşam

Mersin'de kaldırımda hareketsiz yatan şahsın bıçak darbesiyle öldüğü belirlendi. Polis, cinayet şüphesiyle araştırma başlattı.

2 ay önce Dünya

Seul; Kuzey Koreli yetkililerin, Kim'in obeziteyle ilgili sağlık sorunlarına ilaç aradığını söyledi. Güney Kore Ulusal İstihbarat Servisi, Kim Jong Un'un yurt dışında bazı seçenekleri araştırdığını iddia etti.