2 ay önce Kültür Sanat

İlk misafirlerini 1895'te düzenlenen açılış balosuyla ağırlamaya başlayan Beyoğlu'ndaki Pera Palace Hotel'de Mustafa Kemal Atatürk'ün kaldığı oda ziyaretçilere açılıyor.

2 ay önce Spor

Göztepe, 2003 doğumlu orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki’yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

2 ay önce Dünya

Sörfçü Kai McKenzie, köpek balığı saldırısında bacağı koptuktan sonra ilk kez konuştu. Yaşadığı inanılmaz olaya rağmen yakında yeniden dalgaların arasına döneceğini söyledi.

2 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boks branşında milli sporcu Esra Yıldız Kahraman, Malili Marine Fatoumatta Colette Camara'yı 5-0 yenerek son 16 turuna yükselmeyi başardı.

2 ay önce Spor

Transfer haberleri: Beşiktaş Kulübü, sağ bek oyuncusu Tayfur Bingöl'ü Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'a kiraladı.

2 ay önce Ekonomi

Akaryakıt piyasasında son dakika gelişmeler. Brent petrolün varil fiyatı düşüyor. Bu hafta 80,50 dolara kadar gerileyen Brent petrol, son 10 haftanın en düşük seviyesinde. Akaryakıt fiyatlarına direkt olarak zam ya da indirim şeklinde yansıyan Brent petroldaki bu düşüşün ardından, herkesin aklına 'motorin ve benzine indirim gelecek mi? sorusu geldi. Dolar ve petrol fiyatlarındaki düşüş, indirim beklentisini güçlendirdi.

2 ay önce Ekonomi

Ankara'da bir kurumsal firmada satış yöneticisi olarak çalışan Burcu K., performans düşüklüğü gerekçesiyle tazminatsız işten çıkarıldı. Ancak Burcu K., iş mahkemesine başvurarak işe iade talebiyle dava açtı ve davayı kazandı. İşveren, mahkemenin işe iade kararını uygulamayınca Burcu K.'ye 8 aylık brüt ücret, yıllık izin, kıdem ve ihbar tazminatları dahil toplam 450 bin TL tazminat ödemek zorunda kaldı.

2 ay önce Dünya

Interpol'ün uyuşturucuyla mücadele operasyonunda 206 kişi tutuklandı. 1.6 milyar dolar değerinde uyuşturucu ve kimyasal ele geçirildi. Bu rakamlara yaklaşık 2 ay süren bir operasyon sonrasında ulaşıldı.

2 ay önce Yaşam

Samsun'da korkutan bir kaza meydana geldi. 60 yaşındaki bir vatandaş ağaca çıktı. Dengesini sağlayamayarak yere düşen yaşlı adam boynunu kırdı. Durumu fark eden yakınlarının hemen ekiplere haber vermesiyle birlikte yaşlı adam tedavi altına alındı.