Avustralyalı sörfçü Kai McKenzie, geçen hafta bir köpek balığı saldırısında bacağını kaybetmesinin ardından ilk kez kamuoyuna açıklama yaptı. Genç adam şu anda hastanede gün be gün iyileşiyor. Instagram hesabından konuşan McKenzie, yakında yeniden okyanusa döneceğini söyledi.

KÖPEK TASMASIYLA

Büyük beyaz köpek balığının bacağını kopardığı genç sörfçü, kıyıya ulaşmayı başarmıştı. Burada şans eseri bulunan emekli bir polis memuru, köpeğinin tasmasını turnike olarak kullandı ve kanamayı durdurdu.

BACAĞI KIYIYA VURMUŞTU

Kısa bir süre sonra Kai'nin kopmuş bacağı kıyıya vurdu. Bacak, helikopterle hastaneye nakledildi. O günden bu yana birçok ameliyat oldu. Şu anda stabil durumda ve iyileşiyor. Doktorlar konuyla ilgili hasta hakları sebebiyle açıklama yapmasa da Kai'nin bacağının tekrar yerine dikilemeyeceği öğrenildi.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Kai McKenzie, Instagram hesabında, "Aman Tanrım, şu anda burada ailemle olabilmek benim için her şey... Hayatımda gördüğüm en büyük köpek balığıydı. Siz tüm iyi kalpli insanlara teşekkür ediyorum. Bu kadar çok insanın beni desteklediğini görmek harika. Cömert bağışlarınız için de teşekkür ederim. Size şunu söyleyebilirim ki, bu olay hiçbir şey ifade etmiyor. Çok geçmeden o suya geri döneceğim!" mesajını paylaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ