2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Tottenham, Juventus'un satış listesine koyduğu Federico Chiesa'yı kadrosuna katmayı istiyor. Şu anda devrede birçok takım var ancak oyuncunun Premier Lig hayali, işleri kolaylaştırabilir.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Arsenal, Bayern Münih'in kanat oyuncusu Leroy Sane'nin durumunu izliyor. Kulübüyle mukavele uzatmazsa resmi bir teklif yapabilecekleri öğrenildi. Sane ise hala kararsız...

2 ay önce Magazin

Rol aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Kerem Bürsin, L'Officiel için objektif karşısına geçti. Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu; 'Bu tüketim hızını gördükçe tası tarağı toplayıp eşim, dostlarım ve çocuklarımla bir çiftliğe yerleşmenin hayalini kuruyorum.' dedi.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester City'den kiralık da olsa ayrılmayı hedefleyen Arjantinli golcü Julian Alvarez, geleceğiyle ilgili konuştu. Tangocu, asıl sorunun önemli karşılaşmalarda yedek bırakılması olduğunu söyledi.

2 ay önce Spor

Arjantinli futbolcu bu sezon 18 gol atarsa Hagi'ye ait en golcü yabancı futbolcu rekorunu kıracak.

2 ay önce Özel Haberler

Aston Villa, Kalvin Phillips'i transfer edebilmek için Manchester City'ye teklifte bulunacak. Şu anda yönetim, önerilecek miktarı belirlemeye çalışıyor. Phillips, satış listesinde bulunuyor.

2 ay önce Özel Haberler

Yaz gribi, sonbahar veya kış aylarında deneyimleyeceğiniz şeye oldukça benzerdir. Soğuk algınlığı, COVID, alerji ve grip rahatsızlıklarını birbirinden ayıran semptomlar vardır. Peki bunlar neler?

2 ay önce Dünya

Kaliforniya, ABD'nin ilk tamamen elektrikli polis filosunu tanıttı. Los Angeles'ın hemen yanındaki South Pasadena, halk sağlığını korumak ve iklim değişikliğiyle mücadele için benzinli araçları Tesla'larla değiştiriyor.

2 ay önce Dünya

Ünlü rapçi Foolio'nun öldürülmesiyle ilişkili 3 şüpheli tutuklandı. Polis, cinayeti çete rekabetine bağladı. Olayla bağlantısı bulunan iki şahsın ise hala firarda oldukları belirtildi.

2 ay önce Dünya

Kaliforniya'da uçuruma yuvarlanan araç, 120 metre aşağıda tespit edildi. 3 yolcu da feci şekilde hayatını kaybetmişti. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.