2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bahçelievler Olimpik’ten son dakika transferi.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor transfere doymuyor.

2 ay önce Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor’dan son dakika imzası.

2 ay önce Dünya

Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk maçını dün Hollanda ile oynadı. Her saniyesinde ayrı heyecan yaşanan maçta ilk iki seti kaybeden Ay-Yıldızlı takım, muhteşem bir geri dönüşle 3-2 maçı kazanmayı başardı. Hollanda taraftarı yaşadığı mağlubiyet öncesinde takımımızın isimlerini telaffuz etmeye çalıştığı eğlenceli anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

2 ay önce Keşfet

Geçen günlerde Mauro Icardi'yle eşi Wanda Nara'nın ayrıldığını açıklamasıyla sosyal medyada paylaşımlar yapan Simge Sağın'ın futbolcuya aşık olduğu iddiları gündeme gelmişti. Konser izlemeye giden sunucu Hande Sarıoğlu ise ünlü şarkıcıyla ilgili şaşırtan ve bir o kadar da ilginç yorumda bulundu ve 'Ekmeğini yemeli.' dedi.

2 ay önce Keşfet

Manken Cansu Taşkın, verdiği röportajda Yılmaz Erdoğan ile yaşadığı aşkı "Evet, haberler doğru" diyerek doğrulamıştı. Taşkın'ın bu açıklamasının ardından, kardeşinin çiftin pozlarını sosyal medyada paylaşması büyük ilgi görmüştü. Taşkın, son olarak paylaştığı ayna selfie'si ile de dikkatleri üzerine çekti.

2 ay önce Yaşam

Kayseri'nin Develi ilçesinde iddiaya göre çocuk yüzünden 2 aile arasında çıkan kavgada anne ve 2 oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

2 ay önce Keşfet

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak anılan Ahmet Mahmut Ünlü’nün eski bir videosu sosyal medyada gündem oldu. Peygamberler hakkında konuşan Cübbeli Ahmet 'Peygamberler mezarlarında eşleriyle bile birlikte olabiliyorlar. Berzah âleminde, dünyadaki zevkten ve tasavvuftan daha kuvvetli bir şekilde yaşıyorlar.' dedi. Bu sözler tepkilere neden oldu.

2 ay önce Ekonomi

En büyük yatırım araçlarından biri olan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 30 Temmuz Salı günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.551 TL - satış 2.588 TL, çeyrek altın da alış 4.154 TL - satış 4.223 TL ve altının ons fiyatı 2.389'den işlem görüyor.

2 ay önce Özel Haberler

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Pazarcık'ta 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 6.0 kilometre olarak açıkladı.