Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara magazin gündeminden haftalardır düşmüyor. Icardi ile ayrılığını doğrulayan Nara sosyal medya hesabından paylaşım yaparak; "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum." demişti.

66A2Ca784B3Bdc90978C256A

RESMEN YEŞİL IŞIK YAKTI

Çiftin ayrılık açıklamaları sonrasında Simge Sağın, Icardi'yle özdeşleşen şarkısı 'Aşkın Olayım'ı hashtag yaparak 'Başlıyoruz' yazıp göz kırpma emojisi kullandı. Bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu ve Simge'nin futbolcuya aleni bir şekilde yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlandı. Bir konserde görüntülenen  sunucu Hande Sarıoğlu, Simge ve  Icardi ile ilgili konuştu.

SİMGE SAĞIN'A TAM DESTEK

Sarıoğlu, "Simge'nin de Icardi'yi, Icardi'nin de Galatasaray'ı kullandığı kadar kullanması gerekiyor. Yani Icardi Türkiye'ye geldi, kendini yoktan var etti, çok büyük bir sevgi kazandı. O yüzden burda win- win olması lazım. Icardi Simge'nin şarkısını kullanarak çok büyük kitlelere hitap etti, Simge de bunun ekmeğini sonuna kadar yemesi gerekiyor." dedi.

Simge Sagin Neden Agladi

KAPIYI KAPATMADI

Simge Sağın en son yaptığı açıklamada, "Bizi Icardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hala aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum ve mutlu olmalarını diliyorum." dedi. İlerde ne olacağını bilmediğini söyleyen Sağın, "Başka da bir şey diyemiyorum çünkü konunun hiçbir yerinde ben yokum. İlerde neyin ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Hiçbir konuyla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA