2 ay önce Yaşam

Erzurum'un Oltu ilçesinde sabah saatlerinde ambulans ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

2 ay önce Yaşam

son dakika| İstanbul Başakşehir'de bir sitenin dış bakım ve boya işlemlerini gerçekleştiren 2 işçi, kurdukları iskele sisteminin çökmesi ve halatların kopması sonucu düştü.

2 ay önce Dünya

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak NATO'ya skandal bir çağrıda bulundu. Katz, İsrail'in diplomatlarının Türkiye'yi kınamak ve NATO'dan çıkarılmasını sağlamak için ittifak üyeleriyle temasa geçmesini istediğini açıkladı.

2 ay önce Gündem

MetroPOLL Araştırma'nın son kamuoyu araştırmasında dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı. Anket sonuçlarına göre, CHP ile AK Parti arasındaki puan farkı 7 puana yükseldi. Ayrıca, katılımcıların yüzde 81'i ekonominin kötü yönetildiğini belirtti.

2 ay önce Ekonomi

Sigara fiyatları Temmuz ayında peş peşe zamlarla karşı karşıya kalmıştı; ÖTV artışıyla birlikte en düşük ve en yüksek sigara fiyatları 61 TL ile 74 TL arasında değişti. Ancak Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya yeni bir zam geleceğini duyurdu. Dündar, zam miktarının 4-5 TL civarında olacağını ve bu artışın ne zaman yapılacağını açıkladı.

2 ay önce Keşfet

Safiye Soyman, MS hastalığıyla mücadele eden ve yaşamını yitiren oğlu Harun Akaröz’ü son yolculuğuna uğurlarken, yakın arkadaşı Seda Sayan’ın cenazeye neden gitmediği ortaya çıktı.

2 ay önce Gündem

Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin “Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin tüm maddeleri TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.

2 ay önce Yaşam

Amasya'da asansör tamiri için gittiği apartmanda asansör kabini ile duvar arasında sıkışan tamirci feci bir şekilde can verdi. Asansörün hareket etmesiyle kabin ve duvar arasında sıkışan tamirci tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

2 ay önce Keşfet

2016 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, sık sık özel hayatlarıyla gündeme geliyor. Çift, beklenen müjdeli haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu açıkladı ve "Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" ifadelerini kullandı. Bu haber, çiftin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı ve tebrik mesajları yağdı.

2 ay önce Özel Haberler

Yunan ekibi Aris, Valladolid'den İspanyol orta saha oyuncusu Monchu'yu 3.6 milyon euro karşılığında transfer etti. 24 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk kez İspanya dışında top koşturacak.