2 ay önce Dünya

Nikkei gazetesinin haberine göre; Japonya'nın Mitsubishi Motors şirketi, Honda Motor ile Nissan Motor arasındaki ittifaka katılarak, toplam satışları 8 milyonu aşan otomobil üreticileri arasında bir bağ oluşturmaya hazırlanıyor.

2 ay önce Magazin

Şarkıcı Gökçe katıldığı YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ailesinden bahseden şarkıcı 'Sen bu fiziğini kullanmadın, magazin gülü olmadın, bizi utandırmadın diyor ve çok gurur duyuyorlar...' dedi.

2 ay önce Gündem

Son 10 yıldır komada gözetim altında tutulan ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık, bugün (29 Temmuz 2024) hayatını kaybetti. Türk televizyonunun sevilen simalarından biri olan Işık, geçirdiği talihsiz kazanın ardından uzun yıllar bilinci kapalı bir şekilde yaşam mücadelesi verdi. Sevenleri tarafından her daim anılan ve özlenen Işık’ın vefatı, sanat camiasında ve hayranları arasında büyük üzüntü yarattı.

2 ay önce Yaşam

Kocaeli'nde yaşanan o korkunç kazadan bir acı haber daha geldi. 18 Temmuz'da kamyon trafik ışıklarında bekleyen otomobillerin arasına dalıp 14 ve 7 yaşındaki iki kız kardeşin canına mal olmuştu. Yaşanan feci kazadan sonra hastanede 10 gündür yaşam mücadelesi veren anne Hatice Kaya hayatını kaybetti.

2 ay önce Sağlık

Arpa şehriye, arpa unundan yapılan ve özellikle çorba ve pilavlarda sıkça kullanılan bir makarna türüdür. İğne ucu kadar küçük taneleriyle bilinen arpa şehriye, doğru miktarda tüketildiğinde besleyici özellikleriyle dikkat çeker. Ancak aşırı tüketimi, bazı sağlık sorunlarına yol açabilir. İşte arpa şehriyenin sağlığımız üzerindeki etkileri...

2 ay önce Keşfet

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Bu nasıl Allah, bu nasıl peygamber" açıklamaları nedeniyle hedef gösterilen Tuğba Ekinci hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek’ suçlamasıyla soruşturma başlattı. Ekinci'den henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

2 ay önce Dünya

Kaliforniya'da Pismo Beach Polisi, bir adamın kaçmaya çalışmasının ardından çalıntı araçta dolu tüfek ve metamfetamin buldu. Şüpheli zaten kendinde değildi. Emniyet güçlerinden sadece 30 saniye kaçabildi!

2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu'nun yaz seminerinde açıklamalarda bulunurken, “Ben direkt Allah’a bağlıyım” dedi. Yabancı hakem konusunda eski yönetimi eleştiren Hacıosmanoğlu, “Yabancı hakem Türk milletine bir hakaretti” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Dünya

New Orleans Polis Departmanı memurları, Marigny'de bir adamın ölümü ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıyı araştırıyor. Olay neden çıktı, kim kimi vurdu henüz belli değil...

2 ay önce Dünya

Etiyopya'daki tekne felaketinde 12 kişi hayatını kaybetti. Kurtarılanlar hastaneye kaldırılırken içlerinde ağır yaralı bir çocuk da var. Sudaki herkesin çıkarılıp çıkarılmadığı ise belli değil. İnsanlar bir cenaze törenine gidiyordu!