Sosyal medyada yaptığı çıkışlarla sık sık gündem olan şarkıcı Tuğba Ekinci, ‘2024 Yılın Starları Ödülleri’ töreninde sahnede giydiği kıyafetleri eleştirilenlere sert çıktı. 'Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. ‘Müslümanlığa yakışmaz’ dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber. Hayırdır...' ifadelerini kullanan şarkıcının sözleri tepki çekti. 

AÇIKLAMA YAPMADI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekinci hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek’ suçlamasıyla soruşturma başlattı. Ekinci konuyla ilgili açıklama yapmazken, Beyaz TV’de konuyu tartışan Pınar Eliçe için hukuki süreç başlatılacağını duyurdu.

5 17Sh

'KİMLERE KALDIK İŞİMİZİ YAPARKEN'

Tuğba Ekinci önceki aylarda cesur kostümüyle çıktığı sahnede dans ettiği anları sosyal medya hesabından 'Çayı demle geliyorum' notuyla paylaşmış ve Ekinci'ye çok sayıda elleştiri yorumu yapılmıştı. Sert tepkilere karşı savunmaya geçen şarkıcı bir sonraki paylaşımında "Vay arkadaş! Yaşadığın ülke kaderin... "Sadece yobaz değil evde oturan hareketsiz şişman boğalarsınız haha obezoğlu obezsiniz. Namustan bahseder herkesin malına kocasına ya da karısına göz dikersiniz. Kimlere kaldık işimizi yaparken..." ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA