2 ay önce Gündem

Keçiören Gül ve Lavanta Bahçesi'nde gerçekleştirilen "Uluslararası Keçiören Türk Dünyası Şöleni"nde ABB Başkanı Mansur Yavaş, Türk kültürünün Orta Asya'dan dünyaya yayıldığını vurguladı. 'Türk kardeşlerimizin bir araya gelmesini sağlayarak bu kültürel bağları güçlendirmeye devam edeceğiz. Türklüğünden utananlara inat, ne mutlu Türküm diyene diyorum.' dedi.

2 ay önce Gündem

TFF seçiminde İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na karşı kaybeden Mehmet Büyükekşi'nin Spor Bakanlığı'nda bakan yardımcısı olarak göreve geleceği iddiası gündemde. Spor camiasında konuşulanlara göre Büyükekşi'nin, göreve başlamasıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığı da kendisine bağlanacak.

2 ay önce Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik skandal bir paylaşımda bulunmasının ardından, Prof. Dr. Ersan Şen’den sert bir tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şen, Katz’ın tehditlerine karşılık olarak "Merak etmeyin, tehdit ettiğiniz bu millet hem korumayı hem de ders vermeyi bilir!" şeklinde yanıt verdi.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sıra dışı bir olay yaşandı. Dalaman'a uçmak için hazırlıkları tam olan uçakta beklenmedik bir olay yaşandı. Hamile olan bir yolcu rahatsızlanarak kabin ekiplerine bildirdi. Düşük yapan yolcudan haberdar olan pilot kule ile iletişime geçerek hemen hastayı hastaneye kaldırarak, durum kontrol altına alındı.

2 ay önce Gündem

SON DAKİKA | 2014 yılından bu yana geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bitkisel hayatta olan Malatyalı oyuncu ve sunucu Kenan Işık, yaşamını yitirdi. Ulaş Bardakçı ile sınıf arkadaşı olan 10 yıldır komada bulunan Kenan Işık 76 yaşındaydı.

2 ay önce Spor

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek isteyen Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 4-3 kazandığı maçın rövanşında yarın İsviçre'nin Lugano ekibini ağırlayacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20’de başlayacak ve Exxen’den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe tur atlarsa Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak. Yeni transfer Allan Saint-Maximin ilk 11’de sahaya çıkacak.

2 ay önce Gündem

Rus medyası, Vladimir Putin’in Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinde "arabulucu" olarak önemli bir rol oynadığını bildirdi. Putin’in, bu iki ülke arasındaki diplomatik temasları yönlendirdiği ve ilişkilerin düzeltilmesi için kritik bir arabuluculuk işlevi üstlendi.

2 ay önce Magazin

Usta oyuncu Ediz Hun, sosyal medya üzerinden ortaya atılan 'kanser oldu' iddialarını yalanladı. Ünlü sanatçı, "Dışarıya gerçekle alakası olmayan bilgiler sızdırılmış. Çok şükür sağlığım yerinde. Test sonuçları gayet iyi çıktı." dedi.

2 ay önce Yaşam

Sakarya'da feci bir kaza yaşandı. 70 yaşındaki traktör sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte devrildi. Oluşan kazada 70 yaşındaki kadın sürücü hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavisi sürüyor.

2 ay önce Magazin

Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Uğur Taşdemir 59 yaşında hayatını kaybetti. Pek çok Hollywood yıldızının, özellikle de aktör Nicolas Cage’in elliden fazla filminde Türkçe seslendirmesini yapan Uğur Taşdemir ekranlara damda vuran Kurtlar Vadisi yapımlarında da canlandırdığı karakterle hafızalara kazınmıştı.