Prof. Dr. Ersan Şen, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı skandal paylaşımına sert bir yanıt verdi.

w

İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANINDAN SKANDAL PAYLAŞIM

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik yaptığı paylaşımda, “Erdoğan İsrail’e saldırmayı planlıyormuş. Saddam da böyle diyordu. Birisi ona Saddam’ın sonunu hatırlatsın” şeklinde ifadeler kullandı. Bu skandal paylaşım, geniş çapta tepki topladı.

Dini vecibelerine göre örtünmeye kimse karışamaz'

ŞEN’DEN ÇOK SERT YANIT!

Prof. Dr. Ersan Şen, Katz’ın hadsiz paylaşımına sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi. Şen, şu ifadeleri kullandı:

“Masum Filistin halkını, kadın ve çocuk demeden katleden, soykırıma soyunan işgalci İsrail’in Dışişleri Bakanı; zulme karşı uyaran ve ‘artık yeter’ diyen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına tehdit savurmuş. Alışmışsınız masumları ve mazlumları katletmeye. Burada, ne örnek verdiğiniz Irak halkı var, ne de masum ve mazlum Gazze halkı! Burada; tarih yazmış, mazlumların yanında yer almış, işgale ve haksızlığa direnmiş Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin sahibi olan Türk Milleti var! Çok çabuk unuttunuz yüz yıllardır halkını koruyan Türk Milleti’ni. Ancak merak etmeyin, tehdit ettiğiniz bu millet hem korumayı hem de ders vermeyi bilir! İşgale ve zulme son verin, bizi kendinizle karıştırmayın! #mavivatan”

Kaynak: HABER MERKEZİ