2 ay önce Dünya

Gizmo adlı köpek 2015 senesinde Las Vegas'ta kaybolmuştu. 9 yıl sonra canlı olarak bulundu. Sahibi haberi aldığında kendisini yere bırakarak ağlamaya başladı. Çünkü onu aramaktan hiçbir zaman vazgeçmemişti.

2 ay önce Dünya

ABD Connecticut'ta bir kara ayı ve yavrusu, içeride sıkışıp kaldıktan sonra arabayı parçaladı. Sonra içeriden çıkarıldılar. İçeri nasıl girdikleri tahmin edilebiliyor ancak kapının nasıl kapandığı belirsiz...

2 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. İstanbul ve birçok şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Yurtta sağanak yağışlar etkisini artırarak sürdürdü. Tedbirli olunması hususunda uyarılar peş peşe geldi. Hangi bölgede yağış var? İşte bölge bölge hava durumu..

2 ay önce Özel Haberler

Jarrad Branthwaite'ın bonservisini pahalı bulan Manchester United, Antonio Silva'ya yöneldi. Benfica, genç stoper için minimum 42 milyon sterlin talep ediyor. Kulüpler pazarlıklara başlayacak.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Tottenham'ın İspanyol sol kanat oyuncusu, Girona'ya gitmek istediğini belirtti. Kulüpler arasındaki görüşmeler ise devam ediyor. Oyuncu ülkesine dönmeyi hedefliyor.

2 ay önce Özel Haberler

Adı Galatasaray'la da anılan Hollandalı yıldız, İtalyan ekibi Inter'den 5 milyon euro net maaş talep etti. Ayrıca çevresindeki bazı insanlara komisyon verilmesini de isteyince pazarlıklar sona erdi.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United, adı bir dönem Galatasaray'la da anılan Wan-Bissaka'yı satmaya çalışıyor. Yeni sağ bek transferi, onun ayrılmasına bağlı... Yıldız futbolcunun 1 sezon daha mukavelesi bulunuyor.

2 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Torino, Union Berlin forması giyen Gosens transferi için zorunlu satın alma maddesiyle birlikte kiralama teklifi yaptı. Kulübü ayrılığa sıcak baksa da oyuncu cephesinde aynı ortam bulunmuyor.

2 ay önce Özel Haberler

Freiburg'un 22 yaşındaki sağ beki, Marsilya'ya gitmek istediğini teknik heyet ve yönetime bildirdi. Fransız ekibi ise Freiburg'dan net bir yanıt bekliyor. Sildillia gelişmeleri takip ediyor.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Chelsea, Villarreal'in genç kalecisini kadrosuna kattı. Şu anda kulüpler arasında ödeme planı konuşuluyor. Filip Jorgensen zaten daha önce Premier Lig temsilcisiyle el sıkışmıştı.