2 ay önce Özel Haberler

Proteinler vücudun her hücresinde bulunur ve yaşamın yapı taşları olarak kabul edilir. İnsanların günlük yaşam şartlarına göre ihtiyaç miktarı farklılık gösterse de genel olarak kabul edilen bazı rakamlar var.

2 ay önce Yaşam

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, emeklilere verdiği sözü tuttu ve emekli lokalinin açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Bu alanda emekliler, uygun fiyatlarla çaylarını ve çorbalarını içebilecek ve sosyalleşme fırsatı bulacak.

2 ay önce Gündem

Küçükçekmece Cennet Mahallesi Yeniyol Caddesi üzerinde bulunan cemevinde çıkan yangın korkuttu.

2 ay önce Yaşam

Eyüpsultan'da İstanbul'un içme suyu ihtiyacını karşılayan Alibey barajına dereden çamurlu su akmasının ardından çok sayıda balık telef oldu. İSKİ'den hiçbir görevlinin gelmediğini belirterek tepki gösteren halk, yasal işlem başlatılmasını istedi.

2 ay önce Özel Haberler

Doğal yöntemlerle üretilen kudret narı yağı, sağlık üzerindeki olumlu etkileriyle her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çekiyor. Peki, kudret narı yağı nasıl hazırlanır? Faydaları nelerdir? İşte detaylar... Kudret narı, Asya ve Afrika'nın tropikal bölgelerinde yetişen, kabakgiller familyasına ait bir bitkidir. Çeşitli sağlık sorunlarına iyi gelmesiyle bilinen kudret narı, son yıllarda ülkemizde de popüler hale gelmiştir.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, ev sahibi Fransa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği resmi açılış töreniyle başladı.

2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Gündem

Nurettin Yıldız isimli hoca, Menzil tarikatına çok sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medyadan yayınlanan video kısa sürede viral oldu. Menzil tarikatının kullandığı makam araçlarını diline dolayan Yıldız, 'Makam arabaları zenginlerin arabaları gibi olanlar gelecek; iman kabul edecek, tövbe dağıtacak… Papaz mısınız siz ya, ne günahı siliyorsunuz?' dedi. Cübbeli Ahmet hoca da tartışmaya dahil oldu ve Nurettin Yıldız'a cevap verdi.

2 ay önce Magazin

Genç şarkıcı Melis Karaduman, pop ve trap pop karışımı Bu Kez ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Party ve öfke duygusunu aynı anda yansıtan sunan genç şarkıcı, şarkının klibini Amterdam’da çekti