2 ay önce Spor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Irdning bölgesinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transfer Elias Jelert de takımla ilk antrenmanına çıktı.

2 ay önce Dünya

İtalya'da Liguria bölgesinin valisi, yolsuzluk iddiasıyla tutuklandıktan sonra görevinden ayrıldı. Giovanni Toti, mayıs ayından beri ev hapsinde tutuluyordu. Hakkındaki suçlamaları ise reddetti.

2 ay önce Dünya

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Florida’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

2 ay önce Gündem

Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir, yine skandal bir açıklamaya imza attı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Cem Özdemir, dönerin bir Alman yemeği olduğunu savundu. Özdemir’in iddia ettiği bu açıklamanın ardından Türkiye’de büyük yankı uyandırdı ve döner kebabın kökeni hakkında yeni bir tartışmayı başlattı.

2 ay önce Gündem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

2 ay önce Gündem

Yüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan hakkında yeni iddianame düzenlendi. İddianamede, Nur Erkasap’ın mağdur konumda bulunmasına rağmen Erzan’ın eylemlerine iştirak ettiği aktarıldı. İddianamede Erzan’ın 10 yıla kadar, Erkasap’ın ise 30 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

2 ay önce Gündem

Dizel araçlara yasak gelmesi gündemde. Dizel ve benzinli araç satışlarını yasaklayacak ülke sayısı günden güne artarken, konu tüketici ve otomotiv üreticisi açısından belirsizliğini koruyor. Peki, bu yasaklar olursa Türkiye'yi nasıl etkiler? Bu durum tüketici ve otomotiv üreticisi açısından belirsiz görünüyor. Karar, milyonlarca dizel araç sürücüsü tarafından endişeyle bekleniyor. Artık dizel araçlar satılmayacak mı? İşte detaylar..

2 ay önce Spor

Trabzonspor Kulübü, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe Kulübü, milli oyuncusu Umut Nayir'in Konyaspor'a transfer olduğunu duyurdu.

2 ay önce Sağlık

Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri bünyesindeki Faz-1 Klinik Araştırma Merkezi, lenfomanın (lenf kanseri) alt tipi için uluslararası yeni "akıllı ilaç" çalışmasına yönelik gönüllü taramalarını başlatan ilk merkezlerden biri oldu.