2 ay önce Özel Haberler

Aşırı sıcaklarda mutlaka dikkat edin... Yükselen ısılar, ilaçları ve doğal olarak bunları kullanan insanları etkiliyor. Bu koşullar, ilaçların hastalar üzerindeki etkilerini tamamen değiştirebiliyor. Özellikle bazıları için yüksek riskler mevcut... Ayrıca sıcak havalarda ilaçları doğru şekilde saklamak çok önemlidir, çünkü yüksek sıcaklıklar ilaçların etkinliğini azaltabilir veya bozulmalarına neden olabilir.

2 ay önce Sağlık

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), alkol tüketiminde en üst sıralarda yer alan Avrupa'daki gidişatı durdurmak için acil eylem çağrısında bulundu.

2 ay önce Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk,"Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya, şampiyon takıma sahibiz. Bu büyük bir avantaj. Oyuncular bizi tanıyor, biz de oyuncuları tanıyoruz." dedi.

2 ay önce Eğitim

Erasmus+ KA220-YOU işbirliği projeleri kapsamında gerçekleştirilen E-4PROSPERITY “Professional Roadmap and Opportunities fo rSustainable Participation in E-sports for The youth” projesinin Selanik’te düzenlenen Kick-Off toplantısı başarıyla tamamlandı. Aristoteles Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, projenin tüm paydaşlarını bir araya getirdi.

2 ay önce Sağlık

Sağlık Bakanlığı, astım ve KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) hastalarını, nem oranının arttığı zamanlarda mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları ve nem oranı yüksek bölgelere seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

2 ay önce Sağlık

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Hakan Başaran, fiziksel aktivitelere başlamadan önce uygun şekilde ısınmamanın, zıplama veya atlama gibi hareketleri tekrar tekrar yapmanın diz sorunları gelişimini tetikleyebileceğini belirtti.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçı bilet fiyatları de belli oldu... Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan müsabakanın biletleri satışta. Kulüpten resmi açıklama yapıldı. Peki Fenerbahçe Lugano maç bileti satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? Rövanş maçını statda canlı izlemek isteyen seyirciler biletlere ne kadar ödeyecek? İşte detaylar..

2 ay önce Magazin

Rapçi Emirhan Çakal aracıyla neredeyse takla atıyordu ve son anda park halindeki bir araca çarparak kaza yaptı. Aarabasıyla seyir halindeki bir kadın ise Çakal’ı görüntülemeye çalışırken rapçinin kazalı aracına çarptı. Hepsi birlikte fotoğraf çektirdiler.

2 ay önce Gündem

9. Yargı Paketi'nde son dakika gelişmeler: 9. Yargı paketi ne zaman çıkacak? 4-4 ceza indirimi olacak mı? maddeleri nelerdir? genel af var mı? İşte 9. Yargı Paketi ile ilgili detaylar ve son durum.. Mahkum ve aileleri tarafından mercek altına alınmış olan 9. Yargı paketi ile ilgili son açıklamalar gündemde yer alıyor. Denetimli serbestlik, ceza indirimi, infaz düzenlemesi gibi birçok çalışmayı içermesi beklenen yeni yargı paketi kapsamında genel af var mı yok mu? merak ediliyor.

2 ay önce Spor

Galatasaray'da Elias Jelert'in transfer edilmesiyle kulüp tarihinde kadroya katılan yabancı futbolcu sayısı 203'e yükseldi.