2 ay önce Sağlık

Tüm memelilerde, kuşlarda ve balıklarda gözlenen doğal dinlenme biçimi olan uykunun sıkıntısı çeken hemen hemen herkes verilen tipik tavsiyeleri bir şekilde duymuştur. Ama siz profesyonellerin, yıldız sporcuların uyku sorununu nasıl aştığını hiç duydunuz mu? Duymadıysanız artık duyacaksınız..

2 ay önce Ekonomi

Yatırım amaçlı olarak alınan altının fiyat listesinde son durum ne? 26 Temmuz Cuma günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.547 TL - satış 2.579 TL, çeyrek altın da alış 4.149 TL - satış 4.208 TL ve altının ons fiyatı 2.372'den işlem görüyor.

2 ay önce Dünya

Hollywood’un efsanevi ismi Sharon Stone, Altın Küre'nin bu yıl ilk kez vereceği "Global İkon Ödülü"nü almak üzere Türkiye'ye geliyor.

2 ay önce Keşfet

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün her sohbeti sosyal medyada tartışmalara neden oluyor. Eski sohbetleriyle de adından söz ettiren Cübbeli Ahmet'in eski bir videosu tekrardan tepki çekti. Cübbeli Ahmet'in yaşlı kadınlara yönelik sözlerine yorum yağdı.

2 ay önce Keşfet

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosunda son dakika değişikliği yapıldı. Hollanda maçına sayılı günler kala Filenin Sultanları'nın kadrosu değişti. Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkarılırken yerine İlkin Aydın getirildi.

2 ay önce Gündem

Yeni hazırlanan Peynir Tebliğ Taslağı'na göre, eritme peynirlerin tulum, örgü, çeçil, dil, tel ve kaşar peyniri gibi geleneksel peynirleri andıracak şekilde üretilip satılması yasaklanacak. Ayrıca, bu peynirlerin etiketlerinin en az 3 punto büyüklüğünde olması gerekecek, böylece tüketicilerin yanıltılması önlenecek.

2 ay önce Magazin

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan ve 21 Haziran 2023'te evlenen Eda Ece, Eylül ayında hamilelik haberiyle hayranlarını sevindirmişti. Güzel oyuncu Nisan ayında da minik kızı Mina’yı kucağına aldı. Çiftle ilgili boşanacakları iddiaları gündeme gelince ünlü isim çıkan haberlerle ilgili konuştu.

2 ay önce Yaşam

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul'da yakalandı. 2022 yılında kripto network web sitesi üzerinden nitelikli uyuşturucu madde ticareti nedeniyle 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan Alexander G.'nin, uluslararası arama ve yakalama operasyonlarının ardından Türkiye'de gözaltına alındığı belirtildi.

2 ay önce Yaşam

Meteoroloji, çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısında bulunarak, 15 il için sarı ve turuncu kodlar verdi. Bu uyarılar, olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, iç ve kuzeybatı bölgelerde sıcaklıkların 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen, yağışların sona ermesinin ardından, pazardan itibaren sıcaklıkların 3-4 derece artacağını belirtti.İstanbul'da ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

2 ay önce Keşfet

Sahipsiz hayvanlara yönelik yeni düzenlemelere tepkiler çığ gibi büyürken, ünlü isimlerden de yasaya karşı olanlar sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri olan Seren Serengil ünlülerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı ve serzenişte bulundu.