Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edilmesine tepkiler sürüyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Seren Serengil son olarak sokak hayvanlarına dair tasarlanan yasaya verdiği tepkiyle gündem oluyor.

Ekran Resmi 2024 07 26 10.25.22

ÇAĞLA ŞIKEL'İ HEDEF ALDI

Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına öfkelendi ve  Çağla Şıkel'i hedef aldı. Seren Serengil Çağla Şıkel'in bir karesini paylaşarak 'ne boş bir kadınsın ya birde köpeğim var diye onunla pozlar veriyorsun. Bir işe yarayın artık ya' diyerek sert çıktı. Gözler Çağla Şıkel'e çevrildi. Serengil'e cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu. 

S A6C5Fbc2D5612042A73Beeceae7A538063Df343F

YILLARDIR SİNİRİ DİNMEDİ

Seren Serengil geçen haftalarda yıllardır yıldızı barışmayan Gülben Ergen'i hedef almıştı. Gülben Ergen'in Bodrum tatilinde çekilen bikinili fotoğraflarının gündeme gelemsiyle Seren Serengil, Ergen'i topa tuttu. Serengil, Ergen'in fotoğraflarının eşi Kenan Doğulu tarafından çekilip basına servis edildiğini iddia ederek, "Bunun kalçaları 46 beden, ayıp ama kandırmak olmuyor..." dedi. 

S 8Bfb9De2C2E320A152361294B754E5B4024C6003

HER FIRSATTA ELEŞTİRİYOR

Kendi  fotoğraflarını paylaşan ünlü isim Ergen'e "7'de kalk spor yap, az ye" tavsiyesinde bulundu ve "Kendini de insanları da kandırma." diyerek sert sözlerle eleştirdi. Serengil, Ergen'in farklı fotoğraflarını yan yana koyarak "Hangisi gerçek Gülben?" sorusunu yöneltti ve photoshoplu olduğunu düşündüğü fotoğrafları ifşa etti. Gözler Gülben Ergen'e çevrildi. 

Kaynak: DEMET SAROVA