2 ay önce Ekonomi

SON DAKİKA | İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı

2 ay önce Ekonomi

Son Dakika| Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan toplam prim borcunun 96 milyar liraya ulaştığını açıkladı. Işıkhan, bu durumun acilen ele alınması gerektiğini vurgulayarak, "SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi için gerekli müdahaleler usulüne uygun bir şekilde yapılmalıdır" dedi.

2 ay önce Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Özgür Özel’le bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "elini sıkmam" polemiğine giren Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi. Altaylı, “Kemal Bey, siz artık önemli biri değilsiniz. Biden'ın farklı bir türüsünüz. Hayatımızdan artık çekip gidin. Sıkıldık sizden” diye tepki gösterirken, zurnanın son deliği imasında da bulundu.

2 ay önce Keşfet

Evliliğinde yaşanan ihanet iddialarıyla sık sık gündem olan Neslihan Atagül, YouTube programı ABTalks’a konuk oldu. Ünlü isim Kadir Doğulu ile aşklarından bahsetti ve sözleriyle şaşırttı. Doğulu'ya takıntılı bir bağlılık içinde olduğu konuşulan Atagül, eşini başta zamanla sevdiğini söyledi.

2 ay önce Dünya

Jennifer Lopez 55'inci yaş gününü kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. 2022 yılında evlendiği Ben Affleck ile boşanma aşamasında olduğu konuşulurken yeni yaş gününde tek olması bu iddiaları doğruladı. Ünlü yıldız paylaştığı fotoğrafla bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

2 ay önce Gündem

Abdülkadir Selvi, dünkü köşe yazısında dikkat çekici ifadeler kullanarak siyasetteki kaset skandallarının devam edeceğini öne sürdü. Selvi, CHP genel başkanlığı ve cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde yeni kasetlerin konuşulacağını iddia etti. Bu açıklamalar üzerine gazeteci Fatih Altaylı, Selvi’ye sert tepki gösterdi ve eleştirilerini doğrudan ifade etti.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Arnavutköy’de bu sabah saatlerinde, Taşoluk Peronlar ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi arasında sefer yapan İETT otobüsü, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yağmur suyu kanalına düştü. Kaza, büyük bir facianın eşiğinden dönülerek, can kaybı veya ciddi yaralanmalar yaşanmadan atlatıldı.

2 ay önce Magazin

Kadrosu ve farklı senaryosuyla geçen sezon izleyiciyi ekrana kilitleyen Kızıl Goncalar'dan haber geldi. Dizinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Kulislerde konuşulanlara göre 30 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak.

2 ay önce Yaşam

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi, cami içinde bıçakla kendine zarar vermeye kalkıştı. Arkadaşıyla yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiği belirtilen şahıs, cami imamının cesur müdahalesi sayesinde kurtarıldı. İmam, bıçakla kendine zarar vermeye çalışan kişinin hemen yanına giderek, durumu kontrol altına almayı başardı ve şahsı sakinleştirdi.

2 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın Moskova’da bir araya geldiği duyuruldu. İki liderin görüşmesinin, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve bölgesel gelişmelerin ele alınması amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Putin ve Esad'ın görüşmede, Suriye'deki mevcut durum ve uluslararası stratejik işbirlikleri üzerine değerlendirmelerde bulundukları ifade edildi.