Türkiye’de olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinden de geniş bir hayran kitlesine sahip Neslihan Atagül Doğulu, geçen aylarda gittiği Miami’de Amerika’nın önemli dergilerinden ‘Hola’ için bir çekim gerçekleştirdi. 2. kez ‘Hola’ya kapak olan başarılı oyuncu hakkında ‘Latin Amerika’yı fetheden Türk yapımlarının baş kahramanı’ yorumu yapıldı. Soysal medyadan kendi karelerini ve dergi kapağını paylaşmaya doyamayan Atagül, bir fanının X üzerinden fotoğrafı "Neslihan Atagül" olarak paylaşan ve "Doğulu" soyadını kırpan hayranına kapağın 'Doğulu' soyadı da görünen halini yolladı.

Neslihan Atagül Hola Kapak

FANLARINI DA HİÇE SAYDI

Oyuncunun bu hareketi kendi hayranları arasında bile gereksiz bir çıkış olarak tepki çekti. Ünlü isim, 'Tek derdi kocası', 'Aşırı varoş bir hareket', 'Seni sevenlere yaptığın yakıştı mı?' ve buna benzer yorumların hedefi oldu. Daha öncesinde sürekli olarak Doğulu tarafından aldatıldığı haberleriyle gündem olan oyuncu yaptığı itirafla şaşırttı. 

S B9C383Bde0Abc3665Bf22883Cb179E75Ca02Ebd9

'BEN ZAMANLA SEVDİM'

Kadir Doğulu'nun kendisin ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen Atagül sözlerini, "Ben zamanla Kadir'e aşık oldum" şeklinde sürdürdü. "İlk görüşte aşka inanır mısınız?" sorusuna ise "Olabilir tabii ki neden olmasın" şeklinde cevap verdi.

S 182A3Fc485D02075772A7D916F84Ce993B77722B

'GERÇEKTEN NE HİSSETTİĞİN DEĞERLİ'

Atagül, ayrıca günümüzün en büyük probleminin insanların 'kim ne der' endişesiyle yaşaması olduğunu söyledi ve "Çoğu insanın kendi gerçekliğini yaşamak ve yaşatmakla ilgili bir derdi yok. Belli başlı öğretilmiş kalıplara uymaya çalıştıklarının farkında değiller. Böyle kalıplarla yaşamamak için büyük çaba sarf ediyorum. Dayatılan değil, gerçekten ne hissettiğin değerli." dedi. 

 

Muhabir: LİLA OKYANUS