2 ay önce Keşfet

Taff Pictures & Ark Pictures, Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın "Ordinaryüs" lakaplı unutulmaz futbolcularından Lefter Küçükandonyadis’in hikayesini film yapıyor. “Lefter” filminde ünlü sporcuyu Erdem Kaynarca canlandıracak. Galatasaray’ın 'Taçsız Kral' lakaplı efsane futbolcusu Metin Oktay’ı ise Aytaç Şaşmaz oynayacak.

2 ay önce Amatör Lig

Kağıthane ilçesinde altyapıda ses getiren Şirintepespor’da altyapı teknik heyetine bir takviye daha geldi.

2 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamalarını eleştirdi. Özel, bu açıklamaların belediyeleri hizmet yapamaz hale getirmeyi amaçladığını belirterek, “Bu, belediyeleri 'CHP belediyesi şu durumda' şeklinde göstermeye yönelik ucuz bir oyun. Meydanlarda, sokaklarda bu durumu anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şirintepespor’da A takımdan sonra altyapıda da imzalar gelmeye başladı.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kanlıcaspor’dan flaş imza.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA’da imzalar gelmeye başladı. K.Çekmece temsilcisi geçtiğimiz sezonki kadrosundan kaleci Ozan Karabudak’ın sözleşmesini bir sezon daha uzattı.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları’ndan bir takviye de kaleye geldi.

2 ay önce Ekonomi

En büyük yatırım araçlarından biri olan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 25 Temmuz Perşembe günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.531 TL - satış 2.568 TL, çeyrek altın da alış 4.122 TL - satış 4.189 TL ve altının ons fiyatı 2.374'ten işlem görüyor.

2 ay önce Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova yakınlarındaki Kaluga bölgesinde Mi-28 askeri helikopterin düştüğünü ve mürettebattan kurtulan olmadığını bildirdi.

2 ay önce Sağlık

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Arzu Jalilova, doğru beslenme, yeterli uyku ve düzenli egzersizin, çocukların sağlıklı büyüyüp gelişme sürecinin temel taşlarını oluşturduğunu söyledi.