3 ay önce Yaşam

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi, cami içinde bıçakla kendine zarar vermeye kalkıştı. Arkadaşıyla yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiği belirtilen şahıs, cami imamının cesur müdahalesi sayesinde kurtarıldı. İmam, bıçakla kendine zarar vermeye çalışan kişinin hemen yanına giderek, durumu kontrol altına almayı başardı ve şahsı sakinleştirdi.

3 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın Moskova’da bir araya geldiği duyuruldu. İki liderin görüşmesinin, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve bölgesel gelişmelerin ele alınması amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Putin ve Esad'ın görüşmede, Suriye'deki mevcut durum ve uluslararası stratejik işbirlikleri üzerine değerlendirmelerde bulundukları ifade edildi.

3 ay önce Keşfet

SON DAKİKA... Suudi Arabistan kulüpleri yine transfer piyasasını alt üst edeceğe benziyor. Zira Suudi Arabistan’ın Al-İttihad Kulübü, Aston Villa’nın piyasa değeri 20 milyon euro olan (Yaklaşık 720 milyon TL) kanat oyuncusu Moussa Diaby’ye 60 milyon euro (Yaklaşık 2.2 milyar TL) verip, transfer ettiler. Teknik direktör Laurent Blanc’ın isteği doğrultusunda alınan Moussa Diaby yeni sezonda Karim Benzema ile birlikte görev yapacak.

3 ay önce Keşfet

Taff Pictures & Ark Pictures, Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın "Ordinaryüs" lakaplı unutulmaz futbolcularından Lefter Küçükandonyadis’in hikayesini film yapıyor. “Lefter” filminde ünlü sporcuyu Erdem Kaynarca canlandıracak. Galatasaray’ın 'Taçsız Kral' lakaplı efsane futbolcusu Metin Oktay’ı ise Aytaç Şaşmaz oynayacak.

3 ay önce Amatör Lig

Kağıthane ilçesinde altyapıda ses getiren Şirintepespor’da altyapı teknik heyetine bir takviye daha geldi.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamalarını eleştirdi. Özel, bu açıklamaların belediyeleri hizmet yapamaz hale getirmeyi amaçladığını belirterek, “Bu, belediyeleri 'CHP belediyesi şu durumda' şeklinde göstermeye yönelik ucuz bir oyun. Meydanlarda, sokaklarda bu durumu anlatırım. Sakın böyle bir şeye kalkışmasın” ifadelerini kullandı.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şirintepespor’da A takımdan sonra altyapıda da imzalar gelmeye başladı.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kanlıcaspor’dan flaş imza.

3 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA’da imzalar gelmeye başladı. K.Çekmece temsilcisi geçtiğimiz sezonki kadrosundan kaleci Ozan Karabudak’ın sözleşmesini bir sezon daha uzattı.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları’ndan bir takviye de kaleye geldi.