2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | Arda Güler örneğinde olduğu gibi hem bugüne hem de yarına yatırım yapmak isteyen Fenerbahçe, aradığı genç yeteneği Brezilya’da buldu. Fenerbahçe Menajeri Mario Branco, Sarı-Lacivertli takımın efsane kaptanı Alex de Souza’nın da “Geleceğin dünya yıldızı olma ihtimali çok yüksek” dediği Wesley Teixeira için Corinthians kulübüyle masaya oturdu. İki kulüp arasında 2 milyon dolar fark kaldı.

2 ay önce Gündem

Ehliyetsiz araç kullanarak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok’un durumu yeniden gündemde. Tok, 11 Eylül'de tekrar hakim karşısına çıkacak. Ayrıca, savcının mahkemeye sunduğu taslak metinde, Eylem Tok'un Türkiye'ye iadesine karar verilmesi önerildi.

2 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 25 Temmuz Perşembe gününe ilişkin yeni hava durumu haritasını yayımladı ve 14 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Sıcaklıkların 2 ila 4 derece azalacağı ve şiddetli yağışların etkili olacağı bildirildi. Peki, bugün hava nasıl olacak?

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Gürz-1” operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce Keşfet

Bodrum’daki pahalılığı eleştiren ve bu duruma çözüm önerisi getiren isimlerden biri de ünlü isim Özge Ulusoy oldu. Ulusoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Bodrum’daki fiyatların yüksekliğine dikkat çekerek, “Kimseyi yurt dışına kaçırmayalım” dedi.

2 ay önce Yaşam

Osmaniye'de iki grup arasında çıkan kavgada, aralarında Türkmen Belde Belediye Başkanı Veli Fidan'ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

2 ay önce Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da ulusa seslenerek 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimleri için adaylıktan çekilme kararının sebeplerini açıkladı. Biden, “Kişisel hırslar dahil hiçbir şey, demokrasimizi kurtarmamıza engel olamaz. Bu nedenle de ilerlemek adına yapılacak en doğru şeyin, meşaleyi yeni nesle devretmek olduğuna karar verdim” dedi.

2 ay önce Yaşam

Aksaray'da polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan bir otomobil ile polis arasında yaşanan nefes kesici kovalamaca, kameralar tarafından kaydedildi. Film sahnelerini aratmayan bu kovalamaca, şehir sokaklarında adeta bir aksiyon filmini andırdı.

2 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası gelen eleştirilere sert bir dille yanıt verdi.Özel, açıklamasında şunları söyledi: "Birinci partiye yakışacak şeyleri biz yapacağız. Kemal Bey, hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi."

2 ay önce Keşfet

Muğla’nın Bodrum ilçesi, dün akşam saatlerinde kan donduran bir olaya sahne oldu. Bodrum'un kalabalık sokaklarından birinde, tartıştığı eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutulan kadın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.