2 ay önce Ekonomi

İkinci el otoda daralma haziran ayında da devam etti. Fiyatlar dip noktada; ancak trendde radikal değişimler bekleyen uzmanlar “alım zamanı” diyor. MASFED Başkanı Aydın Erkoç ise, “İkinci el oto almak için temmuz ağustos ayları en iyi dönem, şimdi alan karlı çıkacak; sonbaharda fiyatların tekrar yükselmesi bekleniyor” açıklaması yaptı

2 ay önce Ekonomi

En büyük istihdam açığı temizlik personelinde. Teknik personel maaşları da memur maaşlarını solladı. Peki, iyi bir teknik personel ne kadar maaş alıyor? Bu sorunun cevabını Allservice’in Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akyüz verdi

2 ay önce Ekonomi

Endeksa, İstanbul’un en eski ve deprem açısından en riskli mahallelerinde gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Analizde 25 mahalledeki gayrimenkul piyasası değişimleri incelendi. İşte bu mahalleler arasında son 4 yılda en fazla ve en az değer kazanan bölgeler

2 ay önce Ekonomi

SGK'ye prim borcu olan belediyelerle ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği doğrultuda belediyelerden prim borçlarının tahsili için gereken tüm adımları atmaya kararlıyız" ifadesini kullandı.

2 ay önce Sağlık

Toksit aile, çocukların gelişimini olumsuz yönde etkiliyor. Peki, toksit olup olmadığını nasıl anlayacaksınız? Psikolog Duru Erdem, genellikle kontrolcü, aşırı koruyucu veya ihmal eden tutum içindeyseniz siz doğrudan toksit aile sınıfına giriyorsunuz

2 ay önce Ekonomi

Dolar kuru önemli bir düşüşle 32,93 TL'ye geriledi. Euro ve Sterlin fiyatları da sabit kaldı. Analistler, Merkez Bankası'nın son kez faizi sabit tutmasını beklerken, dolardaki bu düşüşün geçici olduğunu ve sonbaharda doların 38 TL'ye çıkacağını tahmin ediyor. Piyasalardaki bu hareketlilik, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

2 ay önce Dünya

Geleceğin en önemli sörf yıldızları arasında gösterilen Kai McKenzie, Avustralya kıyılarında meydana gelen korkunç bir köpekbalığı saldırısında bacağını kaybetti. Mucizevi şekilde hayatta kalmayı başardı.

2 ay önce Ekonomi

Temmuz ayı boyunca artan akaryakıt fiyatları, sürücüleri zorluyordu. Ancak sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, motorin fiyatlarında bu gece 1 TL 46 kuruşluk bir indirim yapılması bekleniyor. Bu indirimle birlikte, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların da etkisiyle, araç sahipleri bir süreliğine de olsa rahatlayacak.

2 ay önce Dünya

İngiltere'deki bir hastanede çalışan işçiler, Brezilya'dan gelen kiremit kutularını açtıklarında büyük şok yaşadı. Bir akrep, onlara doğru bakıyordu! Hayvan daha sonra yetkililere teslim edildi.

2 ay önce Gündem

Yaşar Güler'den flaş yanıt!.. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan ilgili sorulan soruya net cevap verdi. Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in, bir televizyon kanalına verdiği röportajda "Türkiye havacılıkta sıfır. F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz." demişti. Bakan Yaşar Güler, bu konu hakkında yöneltilen soruya, 'Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geliyor. Bekleriz' cevabını verdi.