2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeniyüzyıl Gençlikspor transfere doymuyor.

2 ay önce Gündem

SON DAKİKA | Trabzon Emniyet Müdürüyken Danıştay'ın andımız kararı sonrasında gerçekleştiriken uyuşturu operasyonuna "Andımız Var" ismini verdikten sonra Sudan’a sürülen ve oradan da emekli olan Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İBB Zabıta Daire Başkanlığı’na atandı. İmamoğlu’nun bu ataması “çok manidar bulundu.

2 ay önce Gündem

Şarkıcı Yeşim Salkım, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i etiketleyerek sosyal medyada dikkat çeken bir isyan paylaştı. Salkım, paylaşımında "Dondurmanın topu 150 TL, bilmem biliyor musunuz yoksa size dondurma yasak mı?" şeklinde sert bir eleştiride bulundu. Bu paylaşım, ekonomik sıkıntılarla ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Gülsuyuspor transferde durmak bilmiyor.

2 ay önce Keşfet

"Senden Çok Var", "Beyaz ve Sen", "Aşksız Prens" gibi birçok parçasıyla hafızalarımıza kazınan Rober Hatemo'nun daha önce katıldığı bir program yeniden gündeme geldi. Şarkıcı İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini takip etme nedenini açıkladı.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden K.Çekmece Tokat Bereketlispor’da bir imza da iç transferde geldi.

2 ay önce Kültür Sanat

Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını konu alan başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı. Haluk Bilginer'in Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandırdığı MARIA prömiyerini 81. Venedik Film Festivali'nde yapacak.

2 ay önce Keşfet

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti, geçtiğimiz aylarda boşanma söylentileriyle gündeme gelmişti. İddialara rağmen çift, bu haberleri kesin bir dille yalanladı. Volkan Demirel, "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Şimdi ise çift, bebek bekledikleri söylentilerini geride bırakarak, lüks tekneleriyle tatilin keyfini çıkarıyor. Zeynep Demirel'in sosyal medyada paylaştığı tatil fotoğrafları büyük ilgi gördü.

2 ay önce Ekonomi

İkinci el otoda daralma haziran ayında da devam etti. Fiyatlar dip noktada; ancak trendde radikal değişimler bekleyen uzmanlar ‘alım zamanı’ diyor… MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç: “İkinci el oto almak için temmuz ağustos ayları en iyi dönem, şimdi alan karlı çıkacak; sonbaharda fiyatların tekrar yükselmesi bekleniyor…”

2 ay önce Yaşam

İstanbul Arnavutköy'de şaşırtan bir hırsızlık olayı yaşandı. Gündüz vakitlerinde markete giren hırsız, sıcak havalarda daha çok kullanılmaya başlanan deodorantların kokusuna bakıp beğendiğini çaldı. Zincir market şubesinden 31 tane deodorant temiz hırsız çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.