2 ay önce Spor

SON DAKİKA... Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği ve uzun süredir transfer girişimlerini sürdürdüğü 27 yaşındaki Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı.

2 ay önce Dünya

22 yaşındaki bir genç, bahçesine Trump'a destek amaçlı tabela koyan 80 yaşındaki adamı aracıyla ezdi. Olaydan sonra polisi arayarak itirafta bulundu. Ardından da intihar ederek kendi hayatına son verdi.

2 ay önce Sağlık

Yirmilik diş sorunları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir ve genellikle dikkat ve bazı durumlarda diş müdahalesi gerektirir. Üçüncü azı dişleri olarak da bilinen yirmilik dişler, tipik olarak ergenliğin sonlarında veya yetişkinliğin başlarında ağzın arka kısmında çıkan son azı dişleridir.

2 ay önce Sağlık

Hatmi çiçeği (Althaea officinalis), doğanın bize sunduğu mucizevi bitkilerden biridir. Yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılan bu bitki, bir dizi sağlık faydasına sahiptir. Hatmi çiçeği, iltihap önleyici etkileri, boğaz yatıştırıcı özellikleri ve cilt bakımından bağışıklık sistemini desteklemeye kadar geniş bir yelpazede kullanılır.

2 ay önce Dünya

ABD New Hampshire'da bir balina, balıkçı teknesine çarptı. İki kişi okyanusa savruldu. Yakınlarda bulunan iki kardeş hem olayın videosunu çekti hem de insanların yardımına koşarak hayatlarını kurtardı.

2 ay önce Amatör Lig

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden B.Çekmece Akademi’de 2024-2025 sezonunda takımın antrenörlüğüne Çağrı Yılmaz getirildi.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Dudulluspor’da kaptan Sedat Geçer attığı imzayla bir yıl daha yuvada kaldı.

2 ay önce Yaşam

Kocaeli'de polis ekiplerinden kaçan motosiklet sürücüsünün yaptığı kazadan bir acı haber daha geldi. Sürücünün ölüm haberinden sonra yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan İsa Çınar da hayatını kaybetti.

2 ay önce Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da sahipsiz sokak hayvanları için düzenlemesine uymayan belediyeler için 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası verilmesini planladıklarını açıkladı.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden İdealtepespor’dan flaş imza.