3 ay önce Dünya

Avustralya'nın Sidney kentinde meydana gelen olayda, raylara düşen kızlarını kurtarmak için atlayan baba hayatını kaybetti.

3 ay önce Yaşam

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarpan hafriyat kamyonu, yaklaşık 800 metre sürüklenerek alev topuna döndü.

3 ay önce Kültür Sanat

Paris’e taşındıktan bir yıl sonra hayatıyla ilgili büyük değişikliklerle mücadele etmek zorunda kalan Emily'nin serüveni devam ediyor. Netflix, 'Emily in Paris'in yeni ve son sezonundan ilk fragmanı paylaştı. İki kısım yayınlanacak dizide izleyici yeni serüvenlere tanıklık edecek.

3 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı.

3 ay önce Keşfet

Bursa Kapalı Çarşı’da kuyumcu esnafı, Muharrem ayının 10. günü dolayısıyla halka kazan kazan aşure dağıttı. Aşure almak için sıraya giren sakallı, takkeli kişi Cübbeli Ahmet Hoca’ya benzerliğiyle dikkat çekti. Uzaktan Ahmet Mahmut Ünlü'ye benzetenler soluğu hemen yanında aldı.

3 ay önce Ekonomi

SON DAKİKA | Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), haziran ayı faiz kararını açıkladı. Buna göre, banka politika faizini (bir hafta vadeli repo ihale faizi) beklentiler dahilinde yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.

3 ay önce Keşfet

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trajik bir motosiklet kazasında ünlü Rus YouTuber ve Moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina yaşamını yitirdi. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan ünlü fenomen, kaza sırasında ağır yaralandı ve hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

3 ay önce Gündem

Bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma metinlerini de hazırlayan Aydın Ünal'la gazeteci Fatih Altaylı arasındaki 'Suriyeli' kavgası büyüyor. Ünal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

3 ay önce Keşfet

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren ve ardından EURO 2024'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, saha dışındaki hayatıyla da ilgi odağı oldu. Ünlü futbolcu, özellikle son dönemde tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Şıklığı ve kendine özgü giyim tarzıyla beğeni toplayan Barış Alper Yılmaz, futbolseverler ve moda tutkunları tarafından yakından takip ediliyor.

3 ay önce Kültür Sanat

Temmuz ayının başında Brezilya’da dijital yayın hayatına başlayan ‘Maraşlı’; Globoplay'de güçlü bir çıkış yakalayarak, yayına girdiği ilk haftadan itibaren en çok izlenen ilk beş dizi arasında yerini aldı.