Dünyayı gezerek moto vloggerlık yapan ünlü Rus YouTuber Tatyana Ivanovna Ozolina, Türkiye'de feci bir kazada hayatını kaybetti.



Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen kazada, Ozolina'nın motosikleti bir TIR'la çarpıştı. Kazada Ozolina olay yerinde yaşamını yitirirken, başka bir kişi yaralandı.

Ünlü Rus YouTuber ve Moto Vlogger Tatyana Ozolina, Milas'ta Hayatını  Kaybetti - Milas Karya Haber

Kaza, Milas-Söke karayolunda, Söke yönünden Milas'a doğru ilerleyen üç motosikletin iki tanesinin TIR'la çarpışması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle motosikletlerden biri yolun sağındaki refüje, diğeri ise orta refüje savruldu. Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

r5

Tatyana Ivanovna Ozolina'nın YouTube'da yaklaşık 2 milyon ve Instagram'da yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunuyordu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TATYANA OZOLİNA KİMDİR?

Tatyana Ozolina, 17 Ocak 1985 tarihinde Tallinn, Estonya’da doğdu. Tallinn Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra motosiklet sürmeye olan ilgisiyle tanınan Ozolina, uluslararası alanda geniş bir takipçi kitlesi oluşturdu. “MotoTanya” ismiyle tanınan ve sosyal medya platformlarında büyük bir popülariteye sahip olan Ozolina, TikTok, YouTube ve Instagram’da milyonlarca takipçiye ulaştı. 2023 yılında Kickstarter tarafından “Yılın Motoblog Yazarı” ve 2024 yılında “Yılın Seyahat Blog Yazarı” ödüllerini kazandı. Motosiklet ile dünya çapında birçok uzun yolculuk yaptı ve bu deneyimlerini sosyal medyada paylaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ