Hayalindeki iş için Chicago’dan Paris’e taşındıktan bir yıl sonra, kendini hayatının her alanında önemli yol ayrımlarında bulan Emily'nin Paris'teki serüvenlerini anlatan Emily in Paris dördüncü sezonuyla geliyor. İlk kısmı 15 Ağustos'ta, ikinci kısmı ise 12 Eylül'de yüklenecek olan Emily in Paris böylece final yapacak. 

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

"Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) iş yerinde, evliliği uğruna geçmişinden gelen çetrefilli bir ikilemle yüzleşmek zorunda kalır ve Agence Grateau ekibi personel değişiklikleriyle uğraşır. Mindy (Ashley Park) ve grup Eurovision'a hazırlanırken fonlar tükenince tutumlu davranmak zorunda kalırlar. Michelin yıldızına ulaşmak için birlikte çalışan Emily ve Gabriel'in kimyası yadsınamaz ama iki büyük sır, onları hayal ettikleri her şeyi mahvetme tehlikesiyle karşı karşıya bırakır."

E I P Unit 01716 R H 2024

FİNAL YAPACAK

Ödüllü yaratıcı Darren Star, yapımcı ve başrol oyuncusu Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie ve Lucien Laviscount 'in rol aldığ Emily in Paris'in yapımını MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions ve Jax Media üstleniyor. 

Kaynak: DEMET SAROVA