3 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu'nda daha önce Hamit Altıntop'un üstlendiği A Milli Takım Sorumlusu olarak göreve Ceyhun Kazancı getirildi. İşte detaylar...

3 ay önce Keşfet

Oyuncu Akın Akınözü, annesi ve kendisi gibi oyuncu olan Özlem Akınözü'nün uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştüğünü duyurdu. Özlem Akınözü'nün vefatının ardından ünlü oyuncu Akın Akınözü, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nü son yolculuğuna uğurladı.

3 ay önce Gündem

Çanakkale Ezine'de saat 17.39'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul ve çevre illerden hissedildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de Marmara için uyarıda bulundu.

3 ay önce Dünya

Covid-19'a yakalandığı günden bu yana Delaware eyaletinde dinlenen ABD Başkanı Joe Biden'ın, Kongre'de konuşma yapmak üzere Washington'a gelen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile 25 Temmuz Perşembe günü görüşmesi bekleniyor.

3 ay önce Yaşam

Aksaray’da parkta gezerken sigara isteyen 2 kişiye sigarası olmadığını söyleyen bir kişi sırtından bıçaklanarak yaralandı.

3 ay önce Gündem

Edirne AK Parti İl Başkanı Belgin İba'nın eşi Nesim İba, belediyeden otel ruhsatı alamayınca sinir krizi getirdi, Edirne Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdür Vekili Dinçer Asar’ın odasın bastı. Hakaret ve tehditler savuran Nesim İba, Dinçer Asar’ın emniyetteki ifadesine göre belindeki kabarıklığı sürekli göstererek silahlı tehdit imasında da bulundu.

3 ay önce Magazin

Kardeşi Can Doğu ile birlikte tahliye edilen Sıla Doğu, tutuklu kardeşi Dilan Polat'ı ziyaret etti. Dilan Polat'ın 47 kiloya düştüğünü belirten Sıla Doğu, "Kardeşimin görüşünden çıktım, bitmiş durumda, eridi," dedi.

3 ay önce Yaşam

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti.

3 ay önce Gündem

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye ve Fransa arasında süren yabancı okul kriziyle ilgili kaleme aldığı yazısında Milli Eğitim Bakanı (MEB) Yusuf Tekin’e sert bir dille tepki gösterdi; “Sen ülkemizin geleceği için açık ve büyük bir tehditsin!” dedi.

3 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Rennes, Verona'nın sağ beki Jackson Tchatchoua için 10 milyon euroluk bir teklif sundu. Şu anda pazarlıklar devam ediyor. Kamerunlu futbolcu için başka takımların da devrede olduğu öğrenildi.