3 ay önce Gündem

Çok tartışılan ''sokak hayvanlarına ötenazi'' yasasına karşı tüm ülke ayaklanırken sanatçılar da bu duruma sessiz kalmadı. Sezen Aksu ve Ceylan Ertem yasa teklifi için “Bizi Unutma” isimli bir şarkı yayımladı.

3 ay önce Yaşam

Feci kaza Manisa'da meydana geldi. Kamyonet, yolcu otobüsüne çarptı. Yolcu dolu otobüs oluşan kazada devrilirken kamyonet ise kazanın şiddetiyle birlikte yoldan çıkarak takla attı. Yaşanan kazada sürücler dahil 10 kişi yaralandı.

3 ay önce Dünya

ABD eski başkanı ve önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump, Başkan Joe Biden'ın dün seçimlerden çekilmesine ilişkin verdiği kararı bugün "hatırlamadığını" savundu. Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda, “Yeni bir gün ve Joe Biden dün yarışı bıraktığını hatırlamıyor!” değerlendirmesinde bulundu.

3 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Como, Arthur Melo'nun şartlarını sormak için Juventus ile temasa geçti. Kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Thiago Motta'nın projesinde yer almayan Arthur, birçok kulübün radarında bulunuyor.

3 ay önce Özel Haberler

Everton, Manchester United'dan gelen 2 teklifi reddettikten sonra Jarrad Branthwaite için yeni sözleşme teklifi hazırlıyor. Kulüp, büyük bir teklif gelmediği sürece onu kesinlikle satmayacak.

3 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Lens, Chelsea'nin stoperi Malang Sarr'ı kadrosuna kattı. 25 yaşındaki savunmacı için yaklaşık 5 milyon euro ödenmesi bekleniyor. Sarr, düzenli forma giymek için ayrılmak istiyordu.

3 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Marsilya, Arsenal forması giyen Eddie Nketiah'ı zorunlu satın alma şartıyla kiralamak istiyor. İngiliz ekibi bu öneriye açık ancak satın alma bedeli üzerinde pazarlık yapılması gerekiyor.

3 ay önce Keşfet

SON DAKİKA... Özellikle EURO 2024’te sergilediği performanstan sonra, başta Liverpool olmak üzere Avrupa’nın bir çok önde gelen kulübünün transfer listesine giren Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz’a İtalya’dan sürpriz talip çıktı. Geride bıraktığımız sezonu 53 puanla 10. Sırada tamamlayan ve yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen Napoli, Barış Alper Yılmaz için 25 milyon euroluk (Yaklaşık 900 milyon TL) bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çaldı.

3 ay önce Özel Haberler

Manchester United'da bir türlü bekleneni veremeyen Brezilyalı kanat oyuncusu hakkında menajeri konuştu. Antony'nin takımdan ayrılmayı düşünmediğini ve kendisine güvendiğini belirtti.

3 ay önce Özel Haberler

İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, önümüzdeki haftalarda Conor Gallagher'ı kadrosuna katabilir. Chelsea ile sözleşmesinin son yılına giren orta saha oyuncusu, mecburen satış listesine konmuştu.