Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en yetenekli futbolcular arasında gösterilen GalatasarayBarış Alper Yılmaz transfer döneminin en paylaşılamayan futbolcusu olacağa benziyor. 

Zira hem geride bıraktığımız sezonda Galatasaray’da hem de A Milli Takım formasıyla EURO 2024’te olağanüstü bir performans sergileyen 24 yaşındaki yıldız futbolcu için Galatasaray Kulübü’ne teklif üstüne teklif yağıyor.

Conte-1

Fransa’nın Marsilya, İngiltere’nin Liverpool ve Aston Villa takımlarından sonra İtalya’nın Napoli Kulübü de Barış Alper Yılmaz’a talip oldu. Teknik direktör Antonio Conte, EURO 2024’de iki kez izlediği Galatasaraylı futbolcunun transfer edilmesi için yönetime rapor verdi.

BARIŞ ALPER'E DE 290 MİLYON

Geçen yılı hayal kırıklığı ile geçiren ve Serie A’yı 53 puanla 10 sırada tamamlayan ve yeni sezonda şampiyonluğa ulaşabilecek bir kadro kurmak isteyen Napoli yönetimi, Barış Alper yılmaz için Galatasaray Kulübünün kapısını çaldı ve 25 milyon euroluk (Yaklaşık 900 milyon TL) bir teklif sundu. 

Napoli’yi Barış Alper yılmaz’a talip olan diğer kulüplerden ayıran en büyük fark, 25 milyon euroluk bonservis bedelini iki eşit taksitte ödeyecek olması. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu da İtalyan devinin teklifine sıcak bakıyor. Çünkü Barış Alper Yılmaz, Napoli’ye imza atarsa, yelde 8 milyon euro (Yaklaşık 290 milyon TL) alacak.

Napoli ile Galatasaray arasındaki transfer görüşmelerinin bir kaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor. 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL