3 ay önce Spor

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te oynayan 22 yaşındaki genç kanat oyuncusu Can Keleş'i kadrosuna kattı. Geçen sezon 35 maçta 5 gol, 4 asist yaptı. Kartal, 3 yabancı futbolcunun ardın ilk defa yerli transfer yapıyor.

3 ay önce Gündem

CHP Kadın Kolaları Başkanı Aylin Nazlıaka, “9. Yargı paketinde kadınlar için tehdit niteliğinde duran kadının soyadı dayatması. Biz meseleye sadece soyadı seçimi olarak bakmıyoruz. Aslında kadınların kimliğine sahip çıkma hakkıdır. Bu aslında kadın erkek eşitliği hakkıdır. Sayın Bakan ile yaptığımız görüşmede bu dayatmanın 9. Yargı paketinde çıkartıldığı müjdesini vermek isterim” dedi.

3 ay önce Ekonomi

Ehliyet sahiplerini yakından ilgilendiren yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Ehliyet yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, uyku apnesi ve benzeri sağlık sorunları olan sürücülerin sağlık kontrolleri zorunlu hale getirildi. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Merda Erdemir Işık, bu sağlık sorunlarının trafikte ciddi riskler oluşturduğunu belirterek, sürücü belgesi almak veya yenilemek isteyen herkesin sağlık raporu almasının zorunlu hale geldiğini açıkladı.

3 ay önce Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu maçları yarın başlayacak.

3 ay önce Dünya

İtalya'nın Capri Adası, ünlüleri ve turistleri engellemek için adanın çevresine 40 şamandıradan oluşan bir bariyer yerleştirecek. Böylece hiç kimse gereğinden fazla şekilde bölgeye yaklaşamayacak.

3 ay önce Kültür Sanat

BluTV, soluksuz izlenecek bir HBO orijinal dizisini daha yayına almaya hazırlanıyor. Paulo Lins’in 1997 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan ve 2000’lerin ilk yıllarına damgasını vuran ‘City of God’, 6 bölümlük ‘City of God: Savaş Devam Ediyor’ adıyla dizi oluyor.

3 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA... Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe’de bugün bir sürpriz gelişme yaşandı. Fransa’nın Lille Kulübü ile sözleşmesini yenilemeyen ve bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı’nın menajeri Sarı-Lacivertli yöneticilerle masaya oturdu ve ön anlaşmaya imza attı. Başkan Ali Koç’un da katılacağı Yusuf Yazıcı’nın resmi imza töreni ise cuma günü yapılacak.

3 ay önce Gündem

Sokak hayvanları ile ilgili yapılmak istenen yeni düzenlemeler, hayvanseverlerin tepkisini çekmeye devam ediyor. Ajda Pekkan, mecliste görüşülmekte olan Hayvanları Koruma Kânunu yasa tasarısında ki 'ötenazi' talebinin kabul edilemez olduğunu belirterek acilen yasa tasarısının değiştirilmesini istedi.

3 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Malatya'da 3.5 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Sağlık

Tüm dünya aşırı sıcaklarla kavrulurken, ülkeler de sıcaklarla mücadele için kendilerine göre bir çözüm buluyor. Bunun son ve çarpıcı örneği ise Almanya’dan geldi: Orman Banyosu