3 ay önce Özel Haberler

37 yıldır Fenerbahçe kulübünde basketbol malzeme sorumlusu olarak görev yapan Karslı Erkan Karaca, aynı zamanda yanık sesiyle türkü de söyleyip taraftarların gönlünde taht kuruyor. Basketbol malzeme odasında Başkan Ali Koç'a ''Seherde Bir Bağa Girdim'' türküsünü söyleyerek, Ali Koç'u kendinden geçirdi.

3 ay önce Yaşam

İstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde genç bir kız, cep telefonuyla özçekim yaptığı esnada metrelerce yükseklikten denize düştü. Genç kız denizdeyken seyir halinde olan bir tekne üstünden geçti.

3 ay önce Keşfet

26 Haziran'da 53'üncü yaşına giren Sedat Peker doğum günü sosyal medyada gündeme olmuştu. En son Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğu bilinen Peker'in doğum günü için yapılan paylaşımlar büyük dikkat çekmişti. Bu kez de 5 çocuk babası olan Sedat Peker'in ikinci eşi Özge Yılmaz Peker'den olan kızı Filiz Lina yeni yaşına girdi. Peker ve kızları arasındaki diyalog herkesi gülümsetti.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş Davası’nda dün sürpriz bir gelişme yaşandı… Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, Sinan Ateş davasına "suçtan zarar gören" olarak katılma talebinde bulunan MHP'nin, başvuru dilekçesinde 154 kişinin ismini vererek mahkemeye çağrılmasını istediğini belirtti. MHP sunduğu listede kimler yok ki...

3 ay önce Yaşam

Kağıthane'de yokuş aşağıya freni tutmayan otomobil, sürücünün kontrolünden çıktı. Paniğe kapılan 61 yaşındaki eşi kapıyı açıp kendini aşağıya attı. Dehşet anları kameralara yansırken, metrelerce sürüklenen ve aracının altında kalmaktan kılpayı kurtulan kadın yaralandı. Otomobil ise park halindeki 3 araca çarpıp durabildi.

3 ay önce Spor

SON DAKİKA | UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda yarın İsviçre'nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin oyuncu listesi belli olurken, 9 futbolcu kendisine kadroda yer bulamadı.

3 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kadırgaspor transfere doymuyor.

3 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Özgür Demirtaş, bu kez de bambaşka bir konuyla dikkat çekti. Ekonomist AK Parti'li Taha Hüseyin Karagöz'ün emekli maaşlarıyla ilgili yaptığı yoruma ateş püskürdü. Sinirine hakim olamayan Demirtaş, Karagöz'e "Allah kahretsin. Vicdansız. Güce tapan vicdansız. Yaşa ulan emekli maaşı ile bir ay da görelim. Yazıklar olsun sana.” dedi.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Gülsuyu’nda hareketli saatler.