Aslen Rizeli olan ve uzun süredir yurt dışında yaşayan Sedat Peker, kızı Filiz Lina Peker'in doğum gününü kutladı. Pasta kesmek için bir araya gelen kızları ve Peker arasındaki sıcak diyalog dikkat çekti.

Ekran Resmi 2024 07 22 11.19.17

KIZI SÖZLERİYLE BABASINI GÜLDÜRDÜ

Sosyal medyada paylaşılan videoda kızlarıyla pasta kesmek için masanın başında oturan Peker, pastaya parmağıyla hamle yapınca kızı tarafından engelleniyor. Filiz Lina'nın 'Keselim, adam gibi yersin.' sözlerine karşılık Peker de gülerek 'Yazıklar olsun, hiç babaya öyle denir mi?' şeklinde cevap veryor. 

Ekran Resmi 2024 07 22 11.19.17

ÇOCUKLARINA DÜŞKÜNLÜĞÜYLE BİLİNİYOR

Toplamda 5 çocuk babası olan Sedat Peker'in ikinci eşi Özge Yılmaz Peker'den 3 tane çocuğu oldu. Sedat Peker'in Özge Peker ile olan evliliğinden Filiz Lina Peker ile Mila Peker isminde iki kızı, Boğaçhan Talha Peker adında bir oğlu var. Sedat Peker'in eski eşinden ise Celal Han Peker ile Serdar Han Peker adında 2 oğlu daha bulunuyor.

Ekran Resmi 2024 06 27 12.12.36

KENDİ DOĞUM GÜNÜNDE GÜNDEM OLDU

26 Haziran'da 53'üncü yaşına giren Sedat Peker'in doğum günü sosyal medyada gündeme oturmuştu. En son Birleşik Arap Emirliklerinde olduğu bilinen Peker'in doğum günü için yapılan paylaşımlar dikkat çekti.

Eşi ve ailesi de Peker'in doğum gününe özel görkemli bir kutlama hazırladı. Peker o anları "Korkaklar sevgisini gösteremez. O, cesurların ayrıcalığıdır. Doğum günün kutlu olsun her şeyim." notuyla paylaştı. Sürpriz doğum gününde "Aslan Gibi" şarkısı çalındı.

G Q Ux Pw W E A El5V O

İSTANBUL'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Öte yandan Peker'in İstanbul'daki sevenleri tarafından İstanbul Boğaz Köprüsüne lazerle "Mesafeler Ne Kadar Uzak Olursa Olsun İSTANBULUN Abisine Selam Olsun" yazıldı. Boğazda bulunan bir başka gemiden ise "Tüm Kahpelere İnat Bir Umuttur Yaşamak Doğum Günün Kutlu Olsun Kıymetli Reisim" yazılı pankart asıldı. Ayrıca dev bir pankar açan sevenleri 'Kardeşlerin daima seninle' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA