3 ay önce Özel Haberler

Real Madrid, yedek kalecisi Lunin'e mart ayında yeni bir sözleşme önerdi ancak herhangi bir dönüş alamadı. Ukraynalı file bekçisi imza atmazsa, mecburen başka bir takıma satılacak...

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi, Brezilyalı kaleci için bazı Suudi Arabistan ekipleriyle görüşmeler yapıyor. Ederson ayrılma ihtimaline sıcak bakıyor. Ancak kulübünün bonservis beklentisi 50-60 milyon aralığında...

3 ay önce Özel Haberler

Leipzig'in İspanyol yıldızı Dani Olmo'nun mukavelesinde yer alan 60 milyon euroluk serbest kalma bedeli, geçerliliğini yitirdi. Ancak Alman ekibi, benzer rakamlar karşılığında oyuncusunu satmaya hazır.

3 ay önce Dünya

Tarih meraklısı bir kişi, çevrimiçi ikinci el mağazasından 1.700 dolara bir çadır parçası satın aldı. Tanıdıkları onunla kazıklandığı yönünde dalga geçti. Ama bu parça gerçekten de George Washington'a aitti!

3 ay önce Gündem

Ataşehir Gazipaşa Caddesi üzerindeki tır parkında bulunan 4 adet tırda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Garip Dede Cemevi'nde 12 günlük Muharrem Matemi'nin ardından düzenlenen aşure lokmasına ortak oldu ve birlik, eşitlik ve adalet mesajları verdi.

3 ay önce Gündem

Hayat pahalılığı, stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamaları vatandaşı patlamaya hazır dinamit haline getirdi. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü görevlileri denetimleri sıklaştırdı ve kurallara uymayanlara ağır cezalar uyguladı.

3 ay önce Gündem

Taksim’de bulunan bazı dükkanlarda uzun bir süredir elektrik kesintileri olduğunu kaydeden iş yeri sakinleri, BEDAŞ’a tepki göstererek “Karanlıkta oturuyoruz. İş yapamıyoruz. 21. Yüzyılda bu basit sorunu aşamıyoruz” dedi.

3 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

3 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.