3 ay önce Sağlık

Kocaeli Şehir Hastanesinde hizmete başlayan Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi, iyileşmeyen yaralar, karbonmonoksit zehirlenmeleri, ani görme ve işitme kaybı gibi hastalıklarda Kocaeli başta olmak üzere çevre illerden hastalara tedavi imkanı sunuyor.

3 ay önce Sağlık

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Burak Tamtekin ve Gülsen Güler Ersoy, ameliyatla 80 yaşındaki Şaziye Karagöz'e sığırdan alınan kalp kapakçığı taktı.

3 ay önce Kültür Sanat

Trabzon'un Maçka ilçesi Altındere Vadisi'ndeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı'nın çevresinde bulunan derme çatma 12 kaçak yapı kaldırıldı.

3 ay önce Kültür Sanat

Osmanlı Devleti'nin son dönemlerine tanıklık eden Yıldız Sarayı, altı yıl süren restorasyonun ardından ziyarete açıldığı ilk günde 5 bin 464 kişiyi ağırladı.

3 ay önce Ekonomi

BİM, 26 Temmuz 2024 aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Bu hafta müşterilerini birbirinden cazip indirimler ve dikkat çekici ürünlerle buluşturan BİM, özellikle benzinli ATV ile ilgi topladı. 49 bin liraya satışa sunulan benzinli ATV, macera tutkunlarının gözdesi olmayı hedefliyor. Elektrikli bisiklet, Philips Air Fryer ve kablosuz dikey süpürge gibi ürünler de katalogda yer alıyor.

3 ay önce Dünya

New York'ta bir grup insan, paraşütle atlamak için uçağa bindi. Hepsi başarıyla atladı. Ancak yarım saat sonra uçak yere çakıldı. Kadın pilot hayatını kaybederken diğerleri inanılmaz derecede şanslıydı.

3 ay önce Gündem

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde akaryakıt istasyonunda çalışan akrabasını öldüren genç, kanlı cinayet bıçağıyla video çekerek paylaştı. Kan donduran olay sonrası harekete geçen polis, katil zanlısını yakaladı.

3 ay önce Spor

Dünya Superbike Şampiyonası'nın 6'ncı ayağında yine birinci olan Toprak Razgatlıoğlu, galibiyetini yarıştan sonra "tavla" oynayarak kutladı.

3 ay önce Ekonomi

SGK Uzmanı Çetin Ateş, emeklilere yapılacak refah payı zammı hakkında bilgi verdi. Ateş, tüm emeklilerin maaşlarına yüzde 5 oranında ekstra bir ücretin eklenmesinin planlandığını açıkladı. Bu ek ücretin, emeklilerin ekonomik koşullarını iyileştirmek amacıyla yapıldığını belirten Ateş, bu gelişmenin emekliler için büyük bir rahatlama sağlayacağını ifade etti.

3 ay önce Dünya

Florida'da bir kadın 25 yıl önce katledildi. Saklanan DNA kanıtları, polisin çok uzun bir süre sonra davayı aydınlatmasını sağladı. Sherry Holtz'un hayatına son veren kişi, o dönemki erkek arkadaşı Gary Durrance çıktı.