New York Niagara County'de ilk kez paraşütle atlayan Jeffrey Walker, Youngstown'daki bir paraşütle atlama merkezi olan Skydive the Falls'a gittiğini söyledi. Walker, "Her şey harikaydı. Harika bir hava vardı, rüzgarlar hafifti. Herkes heyecanlıydı ve iyi bir ruh halindeydi" dedi.

KENDİMİ BOŞLUĞA BIRAKTIM

Walker, "Kapı açıldı ve hiç gerilmedim. Kendimi boşluğa bıraktım" açıklamasında bulundu. Sadece 30 dakika sonra beklenmedik bir şey oldu. Walker ve diğer paraşütçüleri taşıyan uçak yere çakıldı. Kadın pilot hayatını kaybetti.

DAHA BÜYÜK FELAKET!

Niagara County Şerifi Michael Filicetti, "Uçak, park alanlarının yakınına düştü. Çok kısa bir mesafede birçok insan havanın tadını çıkarıyordu. Oraya düşse daha büyük bir felaket yaşanabilirdi. Ancak tabii ki kadın pilot için inanılmaz üzgünüz" dedi.

HEPSİ ATLAMIŞTI

Tüm paraşütçüler, kazadan önce uçaktan atlamıştı. Walker, "Bir şeyler ters gitti. Ama paraşütle atlamayı sürdüreceğim. Tanrı benim yaşamamı istedi. Sadece yarım saat önce o uçağın içindeydim" diye konuştu.  Federal Havacılık İdaresi ve Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu, kazayı araştırıyor. Olay yeri, tam bir soruşturma yapılıncaya kadar güvenlik çemberi altına alındı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ