3 ay önce Keşfet

Dünyaca ünlü spor giyim markası Adidas, Filistin kökenli ünlü model Bella Hadid’e yer verdiği kampanyanın İsrail destekçileri tarafından tepki toplaması nedeniyle özür yayınladı ve marka yüzü olan Hadid’i reklamdan çıkarttı.

3 ay önce Keşfet

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde ve sonrasında yapılan spekülasyonlarda İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçilmesi halinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın göndereceği ve Şenol Güneş’i iş başına getirileceği konuşuluyordu. Hacıosmanoğlu’ndan net açıklama geldi.

3 ay önce Keşfet

Şarkıcı Nez ve Rüştü Onur Atilla'nın aşkı hakkında dansöz Didem Kınalı’dan sert bir açıklama geldi. Kınalı, "Ben böyle bir şeyi asla yapmam. Yuva yıkanların yuvası olmaz. Benim kitabımda böyle bir şey yer almaz" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonları ile elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da aralarında olduğu 11 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

3 ay önce Keşfet

Aralarındaki 33 yıllık yaş farkına ramen 10 yıldır birlikte olan çift, gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Clint 61 yaşındaki hayat arkadaşının ardından gözyaşı dökerken, “Onu çok özleyeceğim” dedi.

3 ay önce Magazin

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen’e evlilik teklif etmiş ve aile arasında düzenlenen bir törenle sözlenmişti. Dün akşam ise nişanlanan çift, özel anlarını ilk kez takipçileriyle paylaştı. Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'in nişanından gelen ilk kareler, sosyal medyada büyük ilgi gördü

3 ay önce Yaşam

Aksaray'da açık cezaevinden izinli çıkan bir mahkum ehliyetsiz kullandığı araçta alkollü olarak yakalandı. 2 saat boyunca polise dil dökerek adeta yalvaran şahsa 32 bin 393 TL para cezası kesildi.

3 ay önce Yaşam

İstanbul Avcılar Köprüsü üzerinde alkollü iki arkadaşın karıştığı olay, çevrede büyük panik yarattı. Alkollü oldukları iddia edilen iki kişi, önce duran belediye otobüsüne çarptılar. Kaza sonrası ikili arasında tartışma başladı ve kısa sürede kavgaya dönüştü.

3 ay önce Yaşam

Adıyaman'da, 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Esma Biçer, kocası Kemal Biçer tarafından boğularak öldürüldü. Şahıs eşinin cesedini torbaya koyarak bahçeye attı.

3 ay önce Keşfet

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi, sezon öncesi hazırlık maçlarında henüz sahaya çıkmazken, son haftalarda yaşadığı Wanda Nara ayrılığının ardından Sarı-Kırmızılıları endişelendiren bir iddia ortaya atıldı.