Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Avusturya kampı kapsamında şu ana kadar 3 hazırlık maçı gerçekleştirirken, Mauro Icardi bu maçlarda henüz süre almadı.

Galatasaray'da Icardi depremi... Wanda ayrılığı sonrası sahaya çıkmamıştı! Sebebi herkesi korkuttu

Son günlerde Wanda Nara ile ayrılığı ile gündemde olan Arjantinli oyuncu için ülkesinden dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, Icardi'nin Wanda Nara'dan ayrıldıktan sonraki durumu nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar ve yöneticilerin endişeli olduğunu öne sürdü.

Screenshot_7

"6 KİLO KAYBETTİ"

iddiasında bulunan Mendez, Icardi'nin ayrılık sonrası depresyonda ve iştahsız olduğunu belirtti. Arjantinli golcünün altı kilo kaybettiğini ve bu durumun sarı-kırmızılı camiada ciddi endişe yarattığını söyledi.

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Avusturya kampında oynadığı ilk üç hazırlık maçında sahaya çıkmadı. Ancak, Arjantinli golcünün 24 Temmuz'da Lecce ile oynanacak hazırlık maçında süre alması bekleniyor.

d622545565ee4a6e8f59d1a811283adc

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynanan Trencin karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Icardi çok istekli. Bir sonraki maçta kullanacağız. Fiziksel olarak tüm oyuncuları hazırlamalıyız. Hazırlık kampı içindeyiz.


Screenshot_5
Bir sonraki maçta Icardi'ye ne kadar süre vereceğimizi göreceğiz. Fiziksel durumuna bakacağız ve karar vereceğiz." diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ