Şarkıcı Nez ve Rüştü Onur Atilla'nın ilişkisi magazin gündeminde geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Dansöz Didem Kınalı, bu ilişkinin ardından yaptığı açıklamada, “Nez hakkında konuşmak istemem. Başkalarının özel hayatı kendisine özeldir. Karakterim gereği, evli biriyle ilişki yaşamam. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Benim kitabımda böyle bir şey yer almaz. Aç diyoruz biz bunlara. Aç insanlar” dedi.



 

Didem Kınalı'nın bu sözlerine yanıt veren ünlü şarkıcı Nez, Rüştü Onur Atilla ile olan ilişkisinden oldukça memnun olduklarını ve eleştirilerin kendilerini etkilemediğini belirtti. Nez, DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'a yaptığı açıklamada, “Bu haberi okuduğumuzdan beri gülüyoruz. Çok komik. Cihangir'den tanıdığım ve dansözlüğü bırakıp müziğe geçmek isteyen bir arkadaşımız vardı.



O dönemde destek oldum, şarkılarını dinledim ve şan dersleri alması için öneride bulundum. Biz çevremizle birlikte kaliteli insanlarız ve çok mutluyuz. İsteyen istediğini düşünsün. ‘Nez hakkında konuşmak istemiyorum’ deyip konuşmak ayrı bir ironi. Bu kadar ciddi kötülükler yapmış olsaydık, bu kadar özgür ve güzel bir ilişkiyi başımız dik yaşamazdık.


Beni tanıyan bilir, yanımda olan herkes destekçimdir. Zamanında ne kadar insanlara destek olduysam, böyle zamanlarda köstek olduklarını gördüm ama umurumda değil” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ