3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Liverpool, Juventus'la sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot konusunda girişimlerde bulunuyor. Fransız futbolcunun ismi, Galatasaray ve Fenerbahçe'yle de anılıyordu.

3 ay önce Özel Haberler

Barcelona ile mukavelesi sona eren Sergi Roberto, şu ana kadar hiçbir takımla el sıkışmadı. Tecrübeli futbolcu seçeneklerini değerlendiriyor. En geç 15 gün içinde son kararını vermesi bekleniyor.

3 ay önce Dünya

Atık su tesisinde bulunan kalıntıların kayıp üniversite öğrencisi Caleb Harris'e ait olduğu belirtildi. Polis, kalıntılarda "açık bir cinayet belirtisi" bulunmadığını ancak inceleme için Nueces İlçe Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğünü söyledi.

3 ay önce Özel Haberler

Chelsea, Lunin'le ilgileniyor ancak şu ana kadar resmi bir teklif yapmadı. Kepa ise Real Madrid'den haber bekliyor. Her şey Lunin'in ayrılmasına bağlı. Şu anda kim nereye gidecek belli değil...

3 ay önce Özel Haberler

Anderlecht, 19 yaşındaki stoper Noel Atom'u almak için Brighton'la temas kurdu. Genç futbolcunun peşinde başka takımlar da var. Brighton, 2.5 milyon euro civarında bir rakam talep ediyor.

3 ay önce Özel Haberler

Nice Kulübü, Jean-Clair Todibo transferi için West Ham United'ın teklifini kabul etti. Ancak futbolcu, Juventus'a katılmak istediğini iletti. İtalyan ekibinin yapacağı teklife göre durum şekillenecek.

3 ay önce Özel Haberler

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, ilçedeki dernek başkanlarıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıda, derneklere yönelik destek ve yeni imkânlar sunacaklarını müjdeledi.

3 ay önce Yaşam

Maden sahasının ortasında kalan Sultangazi Cebeci mahallesi sakinleri her gün dinamit patlamalarıyla sarsılıyor, toz bulutunun içinde can güvenliği olmadan yaşam savaşı veriyor.

3 ay önce Özel Haberler

25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, 75 ülkeden 1200 sanat elçisini bir araya getiriyor. 24 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, heykel sempozyumlarından halk dansları yarışmalarına kadar birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

3 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları