Yetkililer, aylarca süren aramanın ardından Teksas'taki bir atık su tesisinde bulunan kalıntıların, kayıp üniversite öğrencisi Caleb Harris'e ait olduğuna inanıldığını söyledi. Corpus Christi Polis Departmanı, geçen ay Teksas'ın Corpus Christi kentindeki bir atık su tesisinde bakım yapan belediye çalışanlarının, bir kuyuda insan kalıntıları bulduğunu ve haber verdiğini bildirdi.

CİNAYET DEĞİL GİBİ

Emniyet güçleri, kalıntılarda "açık bir cinayet belirtisi" bulunmadığını ancak inceleme için Nueces İlçe Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğünü söyledi. İleri derecede çürüme durumu nedeniyle adli tabibin kimlik tespiti yapamadığı ve ölüm şekli veya nedenini belirleyemediği kaydedildi.

YÜREĞİMİZ BURUK

DNA örnekleri, Harris'in anne ve babasının DNA'sıyla birlikte analiz edilmek üzere Kuzey Teksas Üniversitesi İnsan Tanımlama Merkezi'ne (UNTCHI) gönderildi. Yetkililer daha sonra acı eşleşmeyle karşılaştı. Kurbanın ailesi, "Hepimizin yüreği buruk, çünkü tatlı Caleb'imizin pozitif teşhisini öğrendik. Oğlumuz için yas tutacağız" açıklamasında bulundu.

MART BAŞINDA KAYBOLDU

Texas A&M Üniversitesi-Corpus Christi'de öğrenim gören 21 yaşındaki Harris'in, mart ayı başında kaybolduğu bildirilmişti. Corpus Christi Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre; sabahın erken saatlerinde köpeğiyle yürüyüşe çıkması sonrasında ev arkadaşları onu bulamadı ve ailesi de kayıp ihbarında bulundu. Harris'in babası Randy Harris, köpeğin eve döndüğünü ancak oğlunun hiç dönmediğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ